Particulier

Wat kost een bedrijfsgebouwenverzekering?

Als ondernemer met een eigen bedrijfspand is het verstandig om een bedrijfsgebouwenverzekering af te sluiten. De premie wordt opgebouwd uit verschillende variabelen en kan met tientallen euro’s verschillen tussen onderneming A en onderneming B. Gemiddeld bedraagt de premie enkele tientjes per maand.

Factoren die de premie beïnvloeden

Zoals eerder vermeld, wordt de premie van de bedrijfsgebouwenverzekering beïnvloed door verschillende factoren. Deze factoren beïnvloeden de premie omdat zij een inschatting geven van het potentiële risico. Hieronder volgen de belangrijkste:

  • Hoogte van de herbouwwaarde
  • Hoogte van het eigen risico
  • Grootte van het pand
  • Bestemming van het pand

Naast de hierboven genoemde factoren, kun je zelf ook invloed uitoefenen op de premie. Zo kun je ervoor kiezen om verschillende preventieve maatregelen te nemen. Dit verlaagt de premie bij veel verzekeraars, terwijl aanvullende dekkingen de premie juist verhogen.

Het belang van een bedrijfsgebouwenverzekering

Een bedrijfsgebouwenverzekering is van groot belang voor organisaties met een eigen bedrijfspand. De aankoop van zo’n pand is vaak een van de grootste investeringen van de organisatie. De bedrijfsgebouwenverzekering beschermt de organisatie tegen onvoorziene schade aan het bedrijfspand. Schade aan je bedrijfspand kan snel oplopen tot vele tienduizenden euro’s of zelfs in de tonnen. Dit zijn bedragen die veel organisaties niet zomaar kunnen betalen. De bedrijfsgebouwenverzekering biedt daarvoor bescherming.

Offerte bedrijfsgebouwenverzekering aanvragen

Voor een nauwkeurig bedrag vraag je nu een offerte aan. De verzekeringsspecialisten van EVR stellen op basis van een kennismakend en vrijblijvend gesprek een offerte op maat op. EVR is gevestigd in Den Haag en geeft financieel advies en opereert als intermediair. Deze offerte wordt afgestemd op jouw wensen en behoeften, zodat je adequaat beschermd bent tegen de gewenste risico’s.

Adviseren, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl

Artikel delen:

Scroll naar boven