Particulier

AIG gebouwenverzekering

Waarom AIG gebouwenverzekering
De AIG gebouwenverzekering dekt jouw bedrijfsgebouw voor schade die ontstaat door brand, storm, inbraak en vandalisme.

Als je een bedrijfspand hebt, is het belangrijk om dit goed te verzekeren. Een gebouwenverzekering biedt dekking voor schade aan het pand door bijvoorbeeld brand, storm of diefstal. De AIG gebouwenverzekering is een verzekering die bedrijfspanden en biedt dekking voor schade aan het pand door verschillende oorzaken. Met de AIG gebouwenverzekering ben je gedekt voor schade die ontstaat door brand, storm, inbraak en vandalisme. Ook zijn er aanvullende dekkingen mogelijk, bijvoorbeeld voor schade door waterschade of glasschade.

De AIG gebouwenverzekering kan op maat worden samengesteld. Hierdoor kan je als ondernemer zelf kiezen welke dekkingen je wilt en welke niet. Waardoor je alleen dekkingen krijgt die voor jouw bedrijf van toepassing zijn. Verder biedt de AIG gebouwenverzekering een wereldwijde dekking. Hierdoor is jouw bedrijfspand niet alleen verzekerd in Nederland, maar ook in het buitenland. Dit is vooral interessant als je bijvoorbeeld een bedrijfspand hebt in het buitenland of als je regelmatig zakenreizen maakt. Naast de gebouwenverzekering biedt AIG ook de mogelijkheid om aanvullende verzekeringen af te sluiten. Hierdoor kun je je bedrijf volledig verzekeren en ben je beschermd tegen verschillende risico’s.

Wat is er niet verzekerd?

Hoewel de AIG gebouwenverzekering een uitgebreide dekking biedt voor schade aan bedrijfspanden, zijn er bepaalde zaken die niet verzekerd zijn. Het is belangrijk om deze uitsluitingen te kennen om te voorkomen dat je voor onverwachte kosten komt te staan.

Een belangrijke uitsluiting bij de AIG gebouwenverzekering is schade die is ontstaan door opzet of roekeloosheid. Als blijkt dat je als verzekerde bewust schade hebt veroorzaakt, dan zal de verzekeraar niet uitkeren. Ook schade die is ontstaan door terrorisme of oorlog is niet verzekerd.

Daarnaast zijn er beperkingen op de dekking voor schade aan bijvoorbeeld glas, antennes en zonweringen. Deze worden over het algemeen alleen vergoed als ze op het moment van de schade aan het gebouw bevestigd waren.

Ook schade die het gevolg is van aardbevingen, vulkanische uitbarstingen of overstromingen is niet standaard gedekt bij de AIG gebouwenverzekering. Hiervoor moet je een aanvullende dekking afsluiten.

De AIG gebouwenverzekering afsluiten

Heb je interesse om de AIG gebouwenverzekering af te sluiten? Vul dan het offerteformulier in en kom in contact met de specialisten van EVR. Onze verzekeringsspecialisten zullen contact met je opnemen over het ingevulde offerteformulier, zodat de wensen en behoeften besproken kunnen worden. Tijdens het telefonisch gesprek gaan de adviseurs dieper in op de gewenste dekkingen van de verzekering voor jouw onderneming. ,

EVR neemt jouw financiële belangen zeer serieus, waardoor onze adviseurs de best mogelijke verzekering met de voordeligste premie zullen zoeken. Met de expertise van onze specialisten die jarenlange ervaring hebben in de verzekeringsbranche zorgen de adviseurs ervoor dat je een bedrijfsgebouwenverzekering krijgt die perfect jouw onderneming. We bieden uitgebreide dekkingen, zodat je met een gerust hart kunt ondernemen zonder je zorgen te hoeven maken over mogelijke schade.

Scroll naar boven