Particulier

De Goudse gebouwenverzekering

Waarom De Goudse gebouwenverzekering
De Goudse gebouwenverzekering is een verzekeringspolis die is ontworpen om bedrijfseigenaren te beschermen tegen financiële verliezen als gevolg van schade aan hun gebouwen.

De Goudse gebouwenverzekering is een verzekeringspolis die is ontworpen om bedrijfseigenaren te beschermen tegen financiële verliezen als gevolg van schade aan hun gebouwen. Dit kan variëren van schade veroorzaakt door brand, inbraak, storm of waterschade. Met de verzekering ben je verzekerd voor de kosten die ontstaan door de eerder genoemde schades.

Een belangrijk voordeel van de Goudse gebouwenverzekering is de flexibiliteit die wordt geboden bij het samenstellen van de polis. Bedrijfseigenaren kunnen kiezen uit verschillende dekkingsmogelijkheden, waaronder het verzekeren van het gebouw zelf, maar ook van de bedrijfsinventaris, de voorraad en zelfs de bedrijfsschade die kan worden opgelopen als gevolg van een incident. Bedrijfseigenaren kunnen dus een verzekering op maat maken die perfect past bij hun bedrijf en de risico’s die zij lopen. Met de Goudse gebouwenverzekering ben je ook gedekt voor de kosten die gemaakt moeten worden om de resten op te ruimen. Hiervoor geldt wel een maximum bedrag van 10% van het verzekerde bedrag.

Wat is er niet verzekerd?

Er zijn verschillende situaties waarin de Goudse geen dekking biedt met de gebouwenverzekering. Wij benoemen enkele situaties waarin je niet verzekerd bent met de Goudse gebouwenverzekering:

  • Schade veroorzaakt door opzet of roekeloosheid van de verzekerde.
  • Schade veroorzaakt door oorlog, opstand, atoomkernreacties, terrorisme of natuurrampen.
  • Schade veroorzaakt door langzame processen zoals slijtage, corrosie, en geleidelijke verzakking.
  • Schade aan eigendommen die niet eigendom zijn van de verzekerde of niet bij de verzekerde in gebruik zijn.
  • Schade aan roerende zaken, zoals meubels of machines, tenzij deze opgenomen zijn in een aanvullende dekking.

Het is belangrijk om de polisvoorwaarden van de Goudse gebouwenverzekering te controleren, zodat je er zeker van bent in welke situaties je geen dekking hebt met de verzekering.

De Goudse gebouwenverzekering

Ben je van plan om een de Goudse gebouwenverzekering af te sluiten? Vul dan snel het offerteverzoek in en kom in contact met de ervaren verzekeringsadviseurs van EVR. Onze specialisten zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen over het ingevulde offerteformulier en uitgebreid met je bespreken welke verzekering het beste past bij jouw wensen en behoeften. Tijdens een persoonlijk telefonisch gesprek zal er dieper worden ingegaan op de gewenste dekkingen en andere aspecten van de verzekering, zodat je goed geïnformeerd bent en de juiste beslissing kunt nemen.
Bij EVR vinden we het uiterst belangrijk om jouw financiële belangen serieus te nemen. Onze verzekeringsspecialisten gaan dan ook grondig te werk om de best mogelijke verzekering voor jouw onderneming te vinden. Met onze expertise en jarenlange ervaring in de verzekeringsbranche zorgen we ervoor dat je een gebouwenverzekering krijgt die perfect aansluit bij de behoeften van jouw onderneming. We zorgen voor sluitende dekkingen, zodat je met een gerust hart kunt ondernemen zonder je zorgen te maken over eventuele schade.

Scroll naar boven