Particulier

HDI gebouwenverzekering

Waarom HDI gebouwenverzekering
De HDI gebouwenverzekering beschermt jouw onderneming tegen financiële schade, zodra er schade is aan het bedrijfsgebouw door brand, storm of vandalisme.

De HDI gebouwenverzekering is een uitgebreide verzekering die jouw bedrijf beschermt voor de financiële gevolgen van schade aan hun gebouwen. De HDI gebouwenverzekering biedt dekking voor jouw onderneming voor een groot aantal aan schadegevallen, waaronder brand, waterschade, storm, inbraak en vandalisme. Zodra er onverwachte schade optreedt aan een van jouw bedrijfsgebouwen ben je gedekt en financieel beschermd bent tegen de kosten van de reparatie of herbouw van het bedrijfsgebouw.

Het is voor ondernemers belangrijk om een gebouwenverzekering af te sluiten, omdat een bedrijfsgebouw vaan een grote waarde vertegenwoordigt.

Een voordeel van het afsluiten van de gebouwenverzekering bij HDI is dat de verzekeraar niet alleen het buitengedeelte van het gebouw dekt, maar ook de bijbehorende zaken zoals licht- en waterinstallaties, verwarmingssystemen en dergelijke. Dit houdt in dat als er bijvoorbeeld brand uitbreekt en er schade toetreedt aan de lichtinstallaties, je ook gedekt bent voor de kosten van het repareren of vervangen van deze installatie.

Wat is er verzekerd?

De HDI gebouwenverzekering is een uitgebreide verzekering voor jouw onderneming. De verzekering biedt in de meeste gevallen dekking voor de financiële schade. Voordat je de verzekering overweegt om af te sluiten is het goed om te weten in welke situaties je nog meer gedekt bent:

  • Schade aan tuinaanleg.
  • Huurderving gedurende maximaal 52 achtereenvolgende weken.
  • Water- en bodemverontreiniging is verzekerd die gevolg is van brand en/of ontploffing.

Uiteraard zijn er ook situaties waarin de HDI gebouwenverzekering niet uitkeert. Het is van belang om deze situaties te kennen, voordat je de verzekering afsluit. Hieronder benoemen wij enkele situaties waarin de verzekeraar geen dekking biedt:

  • Schade als gevolg van aardbevingen, overstromingen en oorlogssituaties. Hiervoor kun je eventueel een aparte verzekering afsluiten.
  • Schade als gevolg van slijtage, achterstallig onderhoud en constructiefouten.
  • Schade aan losse spullen, zoals meubels en elektronica. Hiervoor kun je een aparte inboedelverzekering afsluiten.

Het is belangrijk om de polisvoorwaarden van je gebouwenverzekering goed door te lezen, zodat je precies weet welke schade wel en niet gedekt is.

Het is belangrijk om de polisvoorwaarden van je gebouwenverzekering goed door te lezen, zodat je precies weet welke schade wel en niet gedekt is.

HDI gebouwenverzekering afsluiten

Heb je interesse in het afsluiten van een gebouwenverzekering bij HDI? Ga naar het  offerteformulier en vul het formulier in. Onze specialisten zullen contact met je opnemen over het ingevulde formulier.  Tijdens dit telefonische gesprek zullen de adviseurs dieper ingaan op de gewenste dekkingen van de verzekering voor jouw onderneming en op de wensen en behoeften.

EVR hecht veel waarde aan jouw financiële belangen en onze adviseurs zullen zich dan ook inzetten om de best mogelijke verzekering met de meest voordelige premie voor jou te vinden. Dankzij de jarenlange ervaring van onze specialisten in de verzekeringsbranche, ben je verzekerd van een bedrijfsgebouwenverzekering die perfect past bij jouw onderneming. We bieden uitgebreide dekkingen, zodat je zorgeloos kunt ondernemen zonder je druk te hoeven maken over mogelijke schade.

Scroll naar boven