Particulier

Nationale-Nederlanden gebouwenverzekering

Waarom Nationale-Nederlanden gebouwenverzekering
Nationale-Nederlanden gebouwenverzekering dekt jouw bedrijfsgebouw voor schade die ontstaat door o.a. brand, storm en vandalisme.

De Nationale-Nederlanden gebouwenverzekering is een verzekering die speciaal gericht is om ondernemingen te beschermen tegen schade aan hun bedrijfsgebouwen. Met de verzekering heb je een uitgebreide verzekering die dekking biedt voor schade die ontstaat door o.a. brand, storm, inbraak en vandalisme.

De Nationale-Nederlanden gebouwenverzekering dekt niet alleen het bedrijfsgebouw zelf, maar ook de bijgebouwen, zoals loodsen, schuren en garages worden meeverzekerd. Verder biedt de verzekeraar de mogelijkheid om de verzekering uit te breiden met de aanvullende dekkingen voor glasschade.

Het afsluiten van een  gebouwenverzekering is essentieel voor bedrijven die een eigen pand bezitten. Als jouw bedrijfsgebouw beschadigd raakt door een brand, storm of een andere calamiteit, kan de schade flink in de papieren oplopen. Zonder de verzekering kan dit vervelende financiële gevolgen hebben voor jouw bedrijf. Met de Nationale-Nederlanden gebouwenverzekering hoef je als ondernemer geen zorgen te mogelijk voor mogelijke financiële schade, nadat je bedrijfsgebouw schade heeft opgelopen.

Wat is er gedekt met de Nationale-Nederlanden gebouwenverzekering?

Voordat je de verzekering afsluit is het belangrijk om te weten in welke situaties de verzekering dekking biedt. Wij benoemen daarom enkele situaties waarin de verzekering dekking biedt:

  • Schade aan het bedrijfsgebouw door brand, storm, bliksem, neerslag, lekkage, diefstal, ontploffing en vandalisme
  • Extra kosten die gemaakt moeten worden voor het opnieuw aanleggen van de tuin of beplanting.
  • Misgelopen huurinkomsten.
  • Mogelijke kosten die je maakt om directe schade te beperken. Of de kosten van een expert die de schade bepaalt.

Er zullen ook situaties zijn waarin de verzekering geen dekking biedt. In de volgende situaties zal de verzekeraar niet uitkeren:

  • Schade door een aardbeving of grondwater.
  • Schade aan onderdelen die niet bij het gebouw horen zoals zonweringen, antennes en lichtreclames.

Wil je weten in welke situaties de Nationale-Nederlanden gebouwenverzekering nog meer dekking biedt? Vul het offerteformulier in en kom in contact met de verzekeringsadviseurs van EVR. Onze specialisten zullen je voorzien van de nodige informatie bij het afsluiten van de verzekering.

Nationale Nederlanden gebouwenverzekering afsluiten

Heb je interesse om de Nationale-Nederlanden gebouwenverzekering af te sluiten? Vul dan het offerteformulier in en kom in contact met de gespecialiseerde verzekeringsadviseurs van EVR. Onze specialisten nemen snel contact met je op om het offerteformulier met je door te nemen en te bespreken welke verzekering het beste past bij jouw wensen en behoeften. Tijdens een persoonlijk telefonisch gesprek gaan we dieper in op de gewenste dekkingen en andere aspecten van de verzekering, zodat je goed geïnformeerd bent en weloverwogen beslissingen kunt nemen.

Bij EVR hechten we veel waarde aan jouw financiële belangen. Onze verzekeringsspecialisten gaan grondig te werk om de beste verzekering voor jouw bedrijf te vinden. Met onze expertise en jarenlange ervaring in de verzekeringsbranche zorgen we ervoor dat je een bedrijfsgebouwenverzekering krijgt die perfect aansluit bij de behoeften van jouw onderneming. We bieden uitgebreide dekkingen, zodat je met een gerust hart kunt ondernemen zonder je zorgen te hoeven maken over mogelijke schade.

Scroll naar boven