Particulier

MS Amlin gebouwenverzekering

Waarom MS Amlin gebouwenverzekering
De MS Amlin gebouwenverzekering dekt de financiele schade aan het bedrijfsgebouw door o.a. brand en stormschade.

De MS Amlin gebouwenverzekering biedt dekking voor schade aan het bedrijfsgebouw wat wordt veroorzaakt door verschillende gebeurtenissen, waaronder brand, ontploffing, blikseminslag, waterschade, storm en diefstal. De MS Amlin gebouwenverzekering st biedt deze tevens ook dekking voor schade die wordt veroorzaakt door vandalisme, aanrijding en aanvaring. Het is mogelijk om  aanvullende dekkingen af te sluiten bij de verzekering. Dit gaat bijvoorbeeld om de dekking voor glasschade of bedrijfsschade.

Voordelen van de MS Amlin gebouwenverzekering

Een belangrijk voordeel van de MS Amlin gebouwenverzekering is de ruime dekking die de verzekeraar aanbiedt. Hierdoor zijn ondernemingen verzekerd tegen meer gebeurtenissen die schade aan het gebouw kunnen veroorzaken. Daarnaast biedt MS Amlin ook de mogelijkheid om aanvullende dekkingen toe te voegen, waardoor de verzekering nog beter aansluit op de specifieke behoeften van het bedrijf.

Een ander voordeel van de MS Amlin gebouwenverzekering is de snelle en deskundige afhandeling van schadeclaims. MS Amlin heeft een team van specialisten in dienst die zich richten op het afhandelen van schadeclaims. Hierdoor kan een bedrijf erop vertrouwen dat eventuele schadeclaims snel en professioneel worden afgehandeld.

Daarnaast biedt MS Amlin ook preventieve diensten aan om schade aan het gebouw te voorkomen. Dit kan bijvoorbeeld door het aanbieden van inspecties en advies over het verbeteren van de beveiliging van het gebouw. Door deze preventieve diensten kan een bedrijf de kans op schade aan het gebouw verkleinen, wat uiteindelijk kan leiden tot lagere premies.

Wat is er niet verzekerd?

Er zijn al verschillende situaties benoemd waarin de MS Amlin gebouwenverzekering dekking biedt. Natuurlijk zijn er ook situaties waarbij de verzekeraar geen vergoeding uitkeert. Het is cruciaal om deze situaties te kennen voordat je een verzekering afsluit. Hieronder vind je enkele voorbeelden waarbij de verzekeraar geen dekking biedt:

  • Schade als gevolg van aardbevingen, overstromingen en oorlogssituaties. Voor deze gevallen kun je eventueel een aparte verzekering afsluiten.
  • Schade als gevolg van slijtage, achterstallig onderhoud en constructiefouten.
  • Schade aan losse spullen, zoals meubels en elektronica. Hiervoor kun je een aparte inboedelverzekering afsluiten.

Het is van belang om de polisvoorwaarden van je gebouwenverzekering goed door te nemen, zodat je precies weet welke schade wel en niet wordt gedekt.

MS Amlin gebouwenverzekering

Heb je interesse in een bedrijfsgebouwenverzekering van MS Amlin? Ga naar het  offerteformulier en vul het formulier in. Onze verzekeringsspecialisten zullen contact met je opnemen over de telefoon over het ingevulde formulier. Tijdens dit gesprek zal de adviseur dieper ingaan op de gewenste dekkingen van de verzekering voor jouw onderneming en op de wensen en behoeften. Onze verzekeringsadviseurs nemen je financiële belangen zeer serieus, waardoor de meest voordelige verzekering geadviseerd wordt, mits het voldoet aan de wensen en behoefte.

Scroll naar boven