Particulier

a.s.r. gebouwenverzekering

Waarom a.s.r. gebouwenverzekering
De a.s.r. gebouwenverzekering biedt financiële dekking voor de mogelijke schade die kan ontstaan aan het bedrijfsgebouw door bijvoorbeeld brand, storm of vandalisme.

Schade aan je pand, bijgebouwen en je afscheidingen kan grote financiële gevolgen hebben. Of je nou een kledingwinkel, restaurant of supermarkt hebt. De mogelijke schade aan je bedrijfsgebouw zorgt voor vervelende grote financiële gevolgen. Met de a.s.r. gebouwenverzekering ben je verzekerd voor bijna alle risico’s, zoals bijvoorbeeld, brand, waterschade, inbraak of rellen. Verder is er ook een mogelijkheid om je glas, bijgebouwen en afscheidingen mee te verzekeren en de kosten om schade te voorkomen zijn ook meeverzekerd.

Is de a.s.r. gebouwenverzekering geschikt voor mijn bedrijf?

Het is belangrijk om te kijken of de a.s.r. gebouwenverzekering geschikt is voor jouw bedrijf.

In de meeste gevallen past de gebouwenverzekering bij jouw bedrijf. De volgende situaties laten zien of jouw bedrijf geschikt is voor de verzekering:

 • Wanneer je een winkel, opslagruimte, praktijkruimte, montagehal of fabrieksgebouw wilt verzekeren.
 • Als je ook de bijgebouwen, glas en afscheidingen wilt meeverzekeren.
 • Indien je een gebouw met appartementen voor jouw Vereniging van Eigenaren (VvE) wilt verzekeren.

De gebouwenverzekering van a.s.r. biedt uitgebreide dekking voor jouw bedrijfsgebouw. Het is belangrijk om te weten welke schades worden gedekt en in welke situaties je recht hebt op een uitkering. Hieronder vind je een opsomming van enkele schades die worden gedekt door de bedrijfsgebouwverzekering:

 • Schade veroorzaakt door brand, bliksem, neerslag en storm.
 • Schade als gevolg van inbraak of poging tot inbraak.
 • Schade door aanrijdingen.
 • Schade als gevolg van rellen, opstootjes en plunderingen.
 • Schade veroorzaakt door het omvallen van kranen, hoogwerkers en vergelijkbare incidenten.

Met de gebouwenverzekering ben je goed beschermd tegen deze risico’s, zodat je met een gerust hart jouw bedrijfsgebouw kunt exploiteren.

Ben je benieuwd in voor welke ongevallen je nog meer verzekerd bent? Vul het offerteformulier in en kom in contact met de verzekeringsadviseur van EVR. De specialist kan je verder helpen en voorzien van informatie over de a.s.r. gebouwenverzekering.

Hoe werkt de a.s.r. gebouwenverzekering?

 • Met de extra glasdekking wordt vrijwel elke breuk van glas en kunststof vergoed, ongeacht de oorzaak. Ook glazen vitrines of toonbanken vallen onder de dekking. Je hebt geen aparte glasverzekering nodig.
 • Samen met de verzekeringsadviseur wordt een verzekerd bedrag afgesproken, gebaseerd op de herbouwwaarde van het gebouw.
 • Bij schade ontvang je een vergoeding tot het maximale bedrag waarvoor je verzekerd bent. Als de totale waarde boven de €200.000 ligt, worden de kosten voor waardevaststelling voor jou betaald. Zo ben je altijd voldoende verzekerd en loop je geen risico op onderverzekering.

Wat is er niet verzekerd?

Het kan voorkomen dat er situaties zijn waarin je niet verzekerd bent met de a.s.r. gebouwenverzekering. Dit kan verschillende redenen hebben. Wij zetten een paar gevallen uit waarin er niet wordt uitgekeerd door a.s.r.:

 • Vandalismeschade, zelfs als de vandalen het pand niet zijn binnengedrongen, zoals graffiti.
 • Schade veroorzaakt door aardbevingen.
 • Schade als gevolg van roekeloosheid, opzet of ernstige nalatigheid van de verzekerde.

a.s.r gebouwenverzekering afsluiten

De a.s.r. gebouwenverzekering wordt afgesloten bij een onafhankelijke verzekeringsadviseur van EVR. De specialisten van EVR kunnen door middel van gegeven informatie van het offerte formulier de situatie goed inschatten. Hierdoor weet je zeker dat de verzekering aansluit bij jouw onderneming. Hierdoor ben je nooit onder- of over verzekerd. Heb je interesse in de gebouwenverzekering van a.s.r.? Vul het offerteformulier in en kom in contact met de onafhankelijke adviseurs van EVR.

Scroll naar boven