Particulier

Allianz gebouwenverzekering

Waarom Allianz gebouwenverzekering
De gebouwenverzekering van Allianz dekt schade aan het bedrijfsgebouw die ontstaat door storm, brand of vandalisme.

De Allianz gebouwenverzekering biedt bedrijfseigenaren en ondernemers dekking tegen de mogelijke financiële gevolgen van schade aan hun gebouwen. Dit kan gaan om een kantoor, een winkel, praktijk ruimte of andere bedrijfsruimte. De Allianz gebouwenverzekering dekt alle soorten bedrijfsgebouwen. De verzekering dekt onder andere schade als gevolg van brand, storm, inbraak, waterschade en vandalisme. De Allianz gebouwenverzekering biedt verschillende niveaus van dekking aan, afhankelijk van de specifieke behoeften van de klant. Hieronder benoemen we enkele situaties van schade die gedekt worden met de verzekering van Allianz.

  • Brand: Als er een brand uitbreekt in het bedrijfsgebouw en er schade ontstaat aan het gebouw of aan de inhoud ervan, kan de gebouwenverzekering dekking bieden voor de reparatie- of vervangingskosten.
  • Stormschade: Als jouw gebouw wordt getroffen door een zware storm, kan er schade ontstaan aan o.a. de, ramen, muren en dakbedekking. In dit geval kan de gebouwenverzekering dekking bieden voor de reparatie- of vervangingskosten.
  • Inbraak of diefstal: Als er wordt ingebroken in een gebouw en er worden spullen gestolen of schade aangericht, kan de gebouwenverzekering dekking bieden voor de vervangingskosten van gestolen goederen of de reparatiekosten van de schade.

Met de Allianz gebouwenverzekering is het mogelijk om aanvullende dekkingen af te sluiten. Hierdoor bescherm je jouw onderneming voor de extra risico’s die ontstaan, nadat een onderneming te maken heeft gehad met schade aan het gebouw.

Zo is bijvoorbeeld mogelijk om de dekking uit te breiden met aanvullende opties, zoals de bedrijfsschadeverzekering.

Voordelen Allianz gebouwenverzekering

Een van de voordelen van de gebouwenverzekering van Allianz is dat het een allrisk-verzekering betreft. Dit betekent dat het bedrijf gedekt is tegen vrijwel alle mogelijke schadegevallen, tenzij deze expliciet zijn uitgesloten in de polisvoorwaarden. Hierdoor is de verzekering zeer uitgebreid voor jouw onderneming. Verder betaalt de verzekeraar ook de bereddingskosten, opruimingskosten of de salvagekosten, nadat jouw onderneming te maken heeft gehad met schade aan het bedrijfsgebouw.

Toch zijn er ook situaties waarin de Allianz gebouwenverzekering geen dekking biedt. Zo keert de verzekeraar niet uit als de schade is ontstaan door een aardbeving, overstroming, grondwater of door constructie fouten.

Wil je weten in welke situaties je nog meer gedekt bent? Vul het offerteformulier in en kom in contact met de verzekeringsadviseurs van EVR.

Allianz gebouwenverzekering afsluiten

Wil je graag de Allianz gebouwenverzekering afsluiten? Vul dan het offerteformulier in en kom in contact met de verzekeringsadviseurs van EVR. Onze specialisten zullen contact met je opnemen over het ingevulde offerteformulier en bespreken welke verzekering het beste past bij jouw wensen en behoeften. Tijdens een telefonisch gesprek zal er dieper worden ingegaan op de gewenste dekkingen en andere aspecten van de verzekering.

Bij EVR nemen we jouw financiële belangen zeer serieus. Onze verzekeringsspecialisten zullen dan ook op zoek gaan naar de best mogelijke verzekering voor jouw onderneming. Met onze expertise en ervaring zorgen we ervoor dat je een passende gebouwenverzekering krijgt met sluitende dekkingen voor jouw onderneming.

Scroll naar boven