Particulier

Waarom een eigen vervoerverzekering?

Als ondernemer wil je geen onnodige risico’s lopen, zeker niet als het gaat om de bescherming van je goederen en gereedschappen onderweg. De eigen vervoerverzekering garandeert dat jouw bezittingen van begin tot eind volledig gedekt zijn.

De eigen vervoerverzekering

De eigen vervoerverzekering is bijzonder relevant voor bedrijven die hun eigen goederen naar klanten transporteren, of voor vakmensen die met kostbaar gereedschap naar diverse klussen onderweg zijn. Met de eigen vervoerverzekering ben je verzekerd tegen schade aan je goederen en spullen, inclusief schade door diefstal of tijdens het laden en lossen.

Voordelen van de eigen vervoerverzekering

Het afsluiten van een eigen vervoerverzekering voor jouw onderneming brengt verschillende voordelen met zich mee. Hier zijn enkele voorbeelden van deze voordelen:

  • Goede verzekering tegen onvoorziene schade
  • Zorgeloos bezorgen van goederen of diensten

Risico’s zonder eigen vervoerverzekering

Als je besluit om geen eigen vervoerverzekering af te sluiten, brengt dat verschillende risico’s met zich mee, die nadelige gevolgen kunnen hebben voor je organisatie. Afhankelijk van de aard van de vervoerde goederen, kan de schade snel oplopen tot tienduizenden euro’s. Hier zijn enkele voorbeelden van mogelijke risico’s:

  • Financiële aansprakelijkheid voor het bedrijf
  • Geen verzekering tegen diefstal
  • Stress bij mogelijke schade

Offerte eigen vervoerverzekering afsluiten

Het afsluiten van een eigen vervoerverzekering kan nu eenvoudig via Verzekering.nl. Door een offerte aan te vragen, zal onze partner EVR contact met je opnemen. Op basis van jouw wensen en behoeften zullen ze een op maat gemaakte offerte opstellen. Zo zorgen we ervoor dat jij de beste eigen vervoerverzekering voor jouw onderneming kunt afsluiten.

Adviseren, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl

Artikel delen:

Scroll naar boven