Allianz Direct

Waarom Allianz Direct
Informatie over Allianz Direct voorheen Allsecur is een dochteronderneming van Allianz Benelux N.V en is opgericht in 2008.

Allianz Direct

Allsecur is opgegaan in Allianz Direct. Allsecur is een dochteronderneming van Allianz Benelux N.V. en is opgericht in 2008. Bij Allianz Direct is niet alleen actief in Nederland, maar ook in Duitsland, Italië en Spanje. Allianz Direct noemt zichzelf de verzekeraar van de toekomst. Integriteit en transparantie vormen de basis bij Allianz Direct. Allianz Direct is de eerste verzekeraar met servicegaranties, die voortdurend worden vernieuwd en aangepast aan de veranderende markt en klantverwachtingen. De wensen en behoeften van de klanten zijn elke dag anders, Allianz Direct speelt in op deze veranderende behoefte door manieren te vinden om alles nog beter, sneller en efficiënter te maken. Allianz Direct wil voldoen aan de hoge verwachtingen van haar klanten. Hun missie is de meest betrouwbare en efficiënte verzekeraar ter wereld te worden. Ze willen u zo perfect mogelijk helpen en uw verwachtingen overtreffen. Ze willen u een wow-gevoel geven.

De service

Bij Allianz Direct hebt u een eigen account waar u documenten kunt insturen, bekijken en vragen kunt stellen. Daarnaast is er een chatbot op de website waar u enkele vragen kunt stellen of u kunt chatten met een medewerker voor meer specifieke vragen. Daarnaast kunt u ook altijd bellen als dit uw voorkeur heeft.

Maatschappelijke betrokkenheid

Allianz Direct zet zich op maatschappelijk gebied in voor kinderen in armoede. Allianz Direct wil alle kinderen een kans geven om zich fysiek, mentaal en sociaal te ontwikkelen, ongeacht hun financiële middelen. Helaas is dit niet voor iedereen mogelijk. Daarom steunt Allianz Direct het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Het is belangrijk dat kinderen naast studeren ook een ontwikkeling doormaken op sportief gebied. Omdat 1 op de 11 jongeren in armoede opgroeit, is er niet altijd ruimte om zich op sportief gebied te ontwikkelen. Allianz Direct zet zich in voor deze jongeren.

Verzekeren bij Allianz Direct zakelijk

Bij Allianz Direct heeft geen zakelijke verzekeringen, maar enkel particuliere verzekeringen. Voor zakelijke verzekeringen kun je terecht bij Allianz.

Contactgegevens Allianz Direct Nederland

Telefoonnummer: 010-3006540
Bezoekadres: Coolsingel 139, 3012 AG Rotterdam
Postadres: Postbus 1008, 3000 BA Rotterdam

Welke verzekeringen heeft Allianz Direct?

Particulier


Autoverzekeringen van Allianz Direct hebben € 0 eigen risico, vervangend vervoer bij schade en 24/1 hulp en service.
Lees verder Bekijk verzekering
Met de inboedelverzekering van Allianz Direct heeft u 2 keuzes. De uitgebreide of de complete inboedelverzekering.
Lees verder Bekijk verzekering
Met de opstalverzekering van Allianz Direct heeft u 2 keuzes. De uitgebreide of de complete opstalverzekering.
Lees verder Bekijk verzekering
Met de aansprakelijkheidsverzekering is uw gehele gezin verzekerd.
Lees verder Bekijk verzekering
Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven