Zakelijk

Allianz Direct autoverzekering

Waarom Allianz Direct autoverzekering
Met een autoverzekering van Allianz Direct kun jij, ongeacht de situatie, onbezorgd met jouw auto op pad. Veilig en verzekerd de weg op was nog nooit zo makkelijk.

Een reis naar het buitenland, een bezoek aan de supermarkt of een stedentrip: met een autoverzekering van Allianz Direct kun jij, ongeacht de situatie, onbezorgd met jouw auto op pad. Je zorgen maken om het rijden van eventuele schade met jouw vierwieler is verleden tijd met deze verzekering. Veilig en verzekerd de weg op was nog nooit zo makkelijk.

Hoewel Allianz Direct voorheen Allsecur heette, biedt de verzekeraar sinds 2019 nog altijd dezelfde voordelen aan en dat ‘direct’! Via jouw telefoon of medium kun je op een snelle, toegankelijke en persoonlijke manier een product afsluiten. Benieuwd of een Allianz Direct autoverzekering bij jou past of er een afsluiten? Verzekering.nl vertelt je alles wat je weten moet.

Een autoverzekering Allianz Direct

Hoewel je met elke autoverzekering van Allianz Direct zonder zorgen de weg kunt betreden, is het handig om je te verdiepen in de verschillende autoverzekeringen. In totaal biedt de verzekeraar drie verschillende autoverzekeringen aan: een WA-autoverzekering, een WA- Beperkt Casco verzekering en een Allrisk verzekering. Welke verzekering het beste bij jou past, hangt af van jouw voertuig en wensen. De autoverzekeringen van Allianz direct houden het volgende in:

Een WA-autoverzekering

In Nederland is het afsluiten van een WA-autoverzekering verplicht. Wanneer je deze niet hebt en toch de weg op besluit te gaan, kun je een fikse boete ontvangen. Een WA-autoverzekering van Allianz Direct is de goedkoopste optie, maar dekt het minst. Met deze verzekering wordt alleen die schade die je met je auto bij en aan anderen veroorzaakt gedekt. Deze soort verzekering wordt het meest gekozen voor auto’s van boven de 12 jaar.

Een Beperkt Casco autoverzekering

Met een Beperkt Casco autoverzekering van Allianz Direct ben je gedekt tegen de bovenstaande schade en eventuele schade door brand-, inbraak-, storm en nog veel meer waar je zelf niets aan kunt doen. Dit is de meest gekozen autoverzekering voor auto’s tussen de 6 en 12 jaar

Een Allrisk Allianz Direct autoverzekering

De Allrisk autoverzekering van Allianz Direct is de meest uitgebreide optie die je kiezen kunt. Met deze autoverzekering wordt al het bovenstaande én de schade die door jouzelf is aangericht vergoed. Je hoeft je dus bijvoorbeeld geen zorgen meer te maken wanneer je per ongeluk een paaltje raakt. Voor deze Allianz autoverzekering betaal je maandelijks, wegens de uitgebreide dekking, een hogere premie dan voor de andere verzekeringen.

 

 

Aanvullende dekkingen voor de autoverzekering

Nadat je hebt bepaald welke van de bovenstaande drie autoverzekeringen van Allianz Direct het beste bij je past, kun je deze aanvullen met dekkingen. De verzekeraar biedt uiteenlopende dekkingen aan voor de door jouw gekozen autoverzekering. Enkele van deze dekkingen zijn:

Pechhulp verzekering:

Het kan de beste overkomen: pech op de weg. Met deze aanvullende dekking ben je gelukkig zo geholpen. Allianz Direct staat immers 24 uur per dag voor je klaar en komt, indien je niet meer verder rijden kunt, zo snel mogelijk jouw kant op met vervangend vervoer. In vele gevallen kan jouw auto zelfs ter plekke gemaakt worden. Met de aanvullende pechhulp voor een autoverzekering van Allianz Direct kun je binnen de kortste keren weer op pad met jouw vierwieler!

Inzittendenverzekeringen Allianz Direct autoverzekering

Wanneer je met de auto op pad gaat, wil je natuurlijk dat iedereen in jouw auto veilig en verzekerd is. Met een inzittendenverzekering van Allianz Direct kan dat. Zowel jij als jouw medepassagiers zijn met deze dekking verzekerd tegen letsel en schade tot wel 1 miljoen euro. Met deze Allianz Direct autoverzekering kan iedereen gerust de autodeuren sluiten.

Kosten Allianz Direct autoverzekering

De hoogte van jouw autoverzekering van Allianz Direct hangt af van jouw persoonlijke situatie, wensen en jouw voertuig. Woon je bijvoorbeeld in een drukke stad of rijd je met regelmaat schade? Dan zal jouw maandelijkse premie hoger uitvallen. Benieuwd welke autoverzekering het beste bij jou past? Met onze vergelijker voor autoverzekeringen kom je daar zo achter.

MoneyView over Allianz Direct autoverzekering

In augustus 2023 heeft het onafhankelijke onderzoeksbureau MoneyView een Special Item gepubliceerd over autoverzekeringen. In dit onderzoek zijn 29 WA producten geanalyseerd.  Allianz Direct scoort bij de WA-dekking voor de tiende keer op rij vijf sterren op Voorwaarden. 

Je kunt hier direct jouw autoverzekering van Allianz Direct aanvragen.

Vergelijken autoverzekering Allianz Direct

Het afsluiten van een Allianz Direct autoverzekering kent vele voordelen. Toch kan het verstandig zijn om deze te vergelijken met autoverzekeringen van andere verzekeraars. Op Verzekering.nl kom je er binnen minder dan vijf minuten achter welke verzekering het beste bij jou past. Zo weet je zeker dat jij de juiste keuze maakt. Vergelijken, afsluiten, besparen én veilig op pad was nog nooit zo makkelijk.

Vergelijk autoverzekeringen

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven