Op de hoogte
blijven?

Vind de meest voordelige inboedelverzekering die bij u past!

Geboortedatum
Postcode + huisnr.
Gezinssituatie
Koopwoning?

Inboedelverzekering vergelijken

Met een inboedelverzekering verzekert u uw persoonlijke eigendommen. Deze verzekering dekt de schade als gevolg van bijvoorbeeld brand, diefstal en storm. De beste en goedkoopste inboedelverzekering vindt u met behulp van onze eenvoudige vergelijkingsmodule voor inboedelverzekeringen. Start direct met het vergelijken van de verschillende verzekeringen en bijbehorende voorwaarden en sluit de best passende inboedelverzekering online af. Voor persoonlijk advies of antwoord op uw vragen kunt u contact opnemen met een van onze werknemers.

Verschillende soorten inboedelverzekeringen

Er bestaan verschillende soorten inboedelverzekeringen. U heeft de basis inboedelverzekering die gevolgen van brand, blikseminslag, waterschade, diefstal of vandalisme dekt. Ook bestaan er verschillende uitgebreide inboedelverzekeringen met verschillende aanvullingen op de basisdekking. Deze soort kan bijvoorbeeld gevolgen van schroei- en smeltschade of schade aan de inhoud van uw vriezer of koelkast dekken. Daarnaast heeft u nog de allrisk inboedelverzekering. Dit type verzekert ook elk plotseling en onverwacht van buitenkomend onheil. Welke gevallen daar precies onder vallen kunt u vinden bij uw verzekeraar.

Premiehoogte

De hoogte van uw inboedelverzekering wordt doorgaans berekend door middel van uw postcode, type woning en uw inboedelwaarde. De premies die horen bij de verschillende soorten dekking zijn hoger naarmate de dekking uitgebreider is. Daarnaast hangt de premie dus ook af van de waarde van uw inboedel. Naarmate deze waarde hoger is, is ook de premie hoger. Om te weten hoeveel u kunt besparen op uw premie voor de inboedelverzekering, gebruikt u snel en eenvoudig de inboedelverzekering vergelijker.

Andere verzekeringen

Naast inboedelverzekeringen vergelijkt u bij Verzekering.nl reisverzekeringen, autoverzekeringen, aansprakelijkheidsverzekeringen, rechtsbijstandverzekeringen en zorgverzekeringen. Onder onze overige verzekeringen vindt u onder andere scooterverzekeringen, bootverzekeringen, dierenverzekeringen en uitvaartverzekeringen.

Vergelijk de beste verzekeraars

Overige informatie

verberg
 v.a. 79,95 p/m

Overstappen van zorgverzekering
voor 2020?

Vind via verzekering.nl de zorgverzekering die het best bij jou past!

© copyright