Hoe ervaar jij onze site?

Geef ons jouw mening zodat wij onze site
nog verder kunnen verbeteren.

klik hier
Op de hoogte
blijven?

Inboedelverzekering vergelijken

verzeker je persoonlijke eigendommen

Vind de meest voordelige inboedelverzekering die bij u past!

Geboortedatum
Postcode + huisnr.
Gezinssituatie
Koopwoning?

Inboedelverzekering vergelijken

Met een inboedelverzekering verzeker je je persoonlijke eigendommen. Deze verzekering dekt de schade als gevolg van bijvoorbeeld brand, diefstal en storm. De beste en goedkoopste inboedelverzekering vindt je met behulp van onze eenvoudige vergelijkingsmodule voor inboedelverzekeringen. Start direct met het vergelijken van de verschillende verzekeringen en bijbehorende voorwaarden en sluit de best passende inboedelverzekering online af. Voor persoonlijk advies of antwoord op je vragen kun je contact opnemen met een van onze werknemers.

Verschillende soorten inboedelverzekeringen

Er bestaan verschillende soorten inboedelverzekeringen. Je hebt de basis inboedelverzekering die gevolgen van brand, blikseminslag, waterschade, diefstal of vandalisme dekt. Ook bestaan er verschillende uitgebreide inboedelverzekeringen met verschillende aanvullingen op de basisdekking. Deze soort kan bijvoorbeeld gevolgen van schroei- en smeltschade of schade aan de inhoud van je vriezer of koelkast dekken. Daarnaast heb je nog de allrisk inboedelverzekering. Dit type verzekert ook elk plotseling en onverwacht van buitenkomend onheil. Welke gevallen daar precies onder vallen kun je vinden bij je verzekeraar.

Premiehoogte

De hoogte van je inboedelverzekering wordt doorgaans berekend door middel van je postcode, type woning en je inboedelwaarde. De premies die horen bij de verschillende soorten dekking zijn hoger naarmate de dekking uitgebreider is. Daarnaast hangt de premie dus ook af van de waarde van je inboedel. Naarmate deze waarde hoger is, is ook de premie hoger. Om te weten hoeveel je kunt besparen op je premie voor de inboedelverzekering, gebruik je snel en eenvoudig de inboedelverzekering vergelijker.

Andere verzekeringen

Naast inboedelverzekeringen vergelijk je bij Verzekering.nl reisverzekeringen, autoverzekeringen, aansprakelijkheidsverzekeringen, rechtsbijstandverzekeringen en zorgverzekeringen. Onder onze overige verzekeringen vind je onder andere scooterverzekeringen, bootverzekeringen, dierenverzekeringen en uitvaartverzekeringen.

Vergelijk de beste verzekeraars

© copyright