Hoe ervaar jij onze site?

Geef ons jouw mening zodat wij onze site
nog verder kunnen verbeteren.

klik hier
Op de hoogte
blijven?

De Zeeuwse inboedelverzekering

De inboedelverzekering van De Zeeuwse verzekert de spullen in jouw huis tegen een onverwachte schadegebeurtenis waardoor jouw inboedel helemaal of gedeeltelijk verloren kan gaan. Denk hierbij aan brand, diefstal, storm, lekkage, neerslag of vallen/stoten. Verder heb je bij De Zeeuwse garantie tegen onderverzekering. Je krijgt dus de schade vergoed, ongeacht de werkelijke waarde van jouw inboedel.

De inboedelverzekering

Met een inboedelverzekering zijn jouw spullen verzekerd voor onverwachte gebeurtenissen die schade kunnen veroorzaken. Je bent verzekerd voor schade door inbraak, neerslag, brand, blikseminslag en ontploffing. Bij de verzekering zit een maximum aan bedragen per soort inboedel. Als je hier meer over wilt weten ga dan naar de site van de Zeeuwse. Een paar schades worden niet gedekt, namelijk waterschade, schade door slijtage of achterstallig onderhoud en tot slot schade door aardbevingen en atoomkernreacties.

Vergelijken inboedelverzekering

Op verzekering.nl kan je gemakkelijk vergelijken van het diverse aanbod aan inboedelverzekeringen. Er is een groot aanbod aan verzekeraars om zo een inboedelverzekering te vinden die het beste op je behoeften aansluit. Er wordt hier gekeken naar jouw wensen en persoonlijke situatie.


Het liefst werken we samen met alle verzekeraars. Jammer genoeg is dit niet altijd mogelijk. We zetten deze verzekering wel op onze website, omdat we het totale aanbod aan verzekeringen met je willen delen. Je kunt deze verzekering dus niet bij ons afsluiten. Via de link hieronder kun je bekijken welke verzekeringen je wel via ons af kunt sluiten.

Vergelijk verzekering


© copyright