Zakelijk

a.s.r. inboedelverzekering

Waarom a.s.r. inboedelverzekering
De inboedelverzekering van a.s.r. is een verzekering, waarbij de bezittingen in jouw huis, tuin en bergruimte verzekerd zijn tegen schade.

De inboedelverzekering van a.s.r. is een verzekering, waarbij de bezittingen in jouw huis, tuin en bergruimte verzekerd zijn tegen schade. Als er bijvoorbeeld schade is aangericht door inbrekers die jouw huis waren binnengetreden, kan dat leiden tot hoge onverwachte kosten. In zulke gevallen is het handig om je te verzekeren met een inboedelverzekering.

Je bent verzekerd met de inboedelverzekering van a.s.r.?

  • Wanneer je vervangend onderdak nodig hebt in het geval van schade aan jouw inboedel.
  • Wanneer er schade is veroorzaakt door inbraak en diefstal aan jouw bezittingen.
  • Wanneer er schade is veroorzaakt door vandalisme aan jouw bezittingen.
  • Wanneer er schade is veroorzaakt door storm, neerslag of vorst aan jouw bezittingen.

Je bent niet verzekerd met de inboedelverzekering van asr?

  • Wanneer je jouw premie niet betaald hebt.
  • Wanneer je schade opzettelijk aanricht aan jouw inboedel.
  • Wanneer er schade is veroorzaakt doordat je jouw spullen niet goed onderhoudt
  • Wanneer er schade is veroorzaakt aan jouw inboedel door een aardbeving.

Eigen risico

Bij de inboedelverzekering van a.s.r. is het mogelijk om jouw eigen risico aan te passen. Je kunt bij jouw inboedelverzekering kiezen tussen een eigen risico van € 100, € 500 of € 0. Voor het aanpassen van het eigen risico geldt: hoe lager je het eigen risico vaststelt, hoe hoger het bedrag van de premie wordt voor jou.

Welke pakketten zijn er voor de inboedelverzekering van a.s.r.?

bij de inboedelverzekering van a.s.r. is het mogelijk om te kiezen uit 2 dekkingen. De basisdekking en de allrisk dekking. Bij de basisdekking wordt schade aan jouw inboedel door brand, bliksem, lekkage of uitvallende diepvriezen verzekerd. Daarnaast ben je ook tegen schade door onder andere diefstal en vandalisme gedekt met de basisdekking van a.s.r. Bij de allrisk dekking wordt de volledige basisdekking + het onopzettelijk omstoten of omvallen van spullen verzekerd tegen schade.

Wat kost de inboedelverzekering van a.s.r. voor jou?

De kosten voor jouw inboedelverzekering zijn afhankelijk van het gebied waarin jouw woning staat en de extra dekkingen die je erbij genomen hebt. Daarnaast wordt er bij de berekening van jouw premie ook rekening gehouden met de bedekking van jouw dak en het vloeroppervlak van jouw woning.

MoneyView over inboedelverzekering van a.s.r

In juni 2023 heeft het onafhankelijke bureau MoneyView de inboedelverzekering van a.s.r. grondig beoordeeld, waarbij het opviel vanwege zijn uitstekende prijsbeleid. Met een welverdiende beoordeling van 5 van de 5 sterren voor prijs toont a.s.r. aan een kostenefficiënte en concurrerende keuze te zijn op de markt. 

Deze erkenning benadrukt a.s.r. toewijding om klanten een betaalbare optie te bieden zonder concessies te doen aan de kwaliteit van de dekking. Consumenten kunnen met vertrouwen rekenen op een inboedelverzekering van a.s.r. die niet alleen hun bezittingen beschermt, maar ook financieel verstandig is in lijn met de hoogste normen van MoneyView.

Je kunt een inboedelverzekering van a.s.r. eenvoudig bij ons afsluiten.

Vergelijk meerdere inboedelverzekeringen

Op verzekering.nl kan je gemakkelijk vergelijken van het diverse aanbod aan inboedelverzekeringen. Er is een groot aanbod van verzekeraars om zo een inboedelverzekering te vinden die het beste op je behoeften aansluit. Er wordt hier gekeken naar jouw wensen en persoonlijke situatie. Het liefst werken we samen met alle verzekeraars. Jammer genoeg is dit niet altijd mogelijk. We zetten deze verzekering wel op onze website, omdat we het totale aanbod aan verzekeringen met je willen delen. Je kan deze verzekering dus niet bij ons afsluiten. Via de link hieronder kan je zien welke verzekeringen je wel via ons af kan sluiten.

Vergelijk verzekering

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven