ZEKUR inboedelverzekering

Waarom ZEKUR inboedelverzekering
ZEKUR inboedelverzekering afsluiten. Lees alles over de ZEKUR inboedelverzekering en vergelijk met andere aanbieders. Vind de beste voor jouw inboedel via Verzekering.nl.

Als je jouw inboedelverzekering afsluit bij ZEKUR zijn al jouw bezittingen automatisch verzekerd. Je bent onder andere verzekerd tegen brand-en stormschade. Mochten jouw spullen dusdanig beschadigd zijn dat deze niet meer te herstellen zijn, dan vergoedt de verzekeraar in de meeste gevallen de nieuwwaarde.

De inboedelverzekering van ZEKUR

Met een inboedelverzekering zijn jouw spullen verzekerd voor onverwachte gebeurtenissen die schade kunnen veroorzaken. Je bent verzekerd voor schade door inbraak, neerslag, brand, blikseminslag en ontploffing. De verzekeringen die ZEKUR heeft zijn:

1 Gewoon ZEKUR:
-Aansprakelijkheid
-Inboedel

2 Extra ZEKUR:
-Aansprakelijkheid
-Inboedel
-Reis
-Multimedia Buitenshuis
-Ongevallen
-Rechtsbijstand

Bij de verzekering zit een maximum aan bedragen per soort inboedel. Als je hier meer over wilt weten ga dan naar de site van de ZEKUR.

Vergelijken inboedelverzekering

Op verzekering.nl kan je gemakkelijk vergelijken van het diverse aanbod aan inboedelverzekeringen. Er is een groot aanbod aan verzekeraars om zo een inboedelverzekering te vinden die het beste op je behoeften aansluit. Er wordt hier gekeken naar jouw wensen en persoonlijke situatie.

Het liefst werken we samen met alle verzekeraars. Jammer genoeg is dit niet altijd mogelijk. We zetten deze verzekering wel op onze website, omdat we het totale aanbod aan verzekeringen met je willen delen. Je kunt deze verzekering dus niet bij ons afsluiten. Via de link hieronder kun je bekijken welke verzekeringen je wel via ons af kunt sluiten.

Vergelijk verzekering

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven