Zakelijk

Ansvar inboedelverzekering

Waarom Ansvar inboedelverzekering
Wanneer je schade aan jouw inboedel hebt, kan dat niet alleen vervelend zijn maar kan dat ook zorgen voor hoge kosten. Om financiële risico’s te voorkomen kun je de Ansvar inboedelverzekering afsluiten.

De inboedelverzekering van Ansvar verzekeringen dekt jouw inboedel tegen schade door onder andere brand, water en inbraak. Jij wilt natuurlijk zorgeloos wonen in jouw woning of appartement. Bij het verhuizen heb je veel tijd en moeite gestoken in het inrichten van jouw woning of appartement. Je hebt bijvoorbeeld veel geld uitgegeven aan schilderijen, meubels en elektronische apparatuur om jouw woning echt als thuis te laten voelen. Het zou dan ook zeer vervelend zijn als er schade aangebracht zou worden aan deze voorgenoemde spullen. Wanneer je schade aan jouw inboedel hebt, kan dat niet alleen vervelend zijn maar kan dat ook zorgen voor hoge kosten. Om financiële risico’s te voorkomen kun je de Ansvar inboedelverzekering afsluiten.

Waarom kiezen voor inboedelverzekering Ansvar?

Met Ansvar kun je rekenen op een goede dekking van jouw inboedel. Er zijn een aantal redenen waarom je moet kiezen voor de Ansvar inboedelverzekering. Ansvar biedt namelijk garantie voor onderverzekering aan. Daarnaast worden de kosten van diefstal van sleutels en vervanging van sloten verzekerd met de inboedelverzekering.

Dekkingsgebied Ansvar inboedelverzekering

Bij het afsluiten van de inboedelverzekering ben jij gedekt tegen schade aan jouw spullen. Echter is het gebied waarin jij gedekt bent voor de Ansvar inboedelverzekering beperkt. Je bent bij Ansvar gedekt tegen schade aan jouw inboedel in jouw woning in Nederland.

 

Ansvar doelgroep

De Ansvar inboedelverzekering is een verzekering voor mensen die particulier gebruik maken van een vaste woon-en verblijfplaats. De doelgroep van de inboedelverzekering bestaat uit mensen die zich willen verzekeren tegen schade aan de bezittingen in hun woning of appartement. De Ansvar inboedelverzekering biedt een ruime dekking aan voor jouw inboedel waaronder: sieraden, meubels en elektronische apparaten.

Eigen Risico Ansvar inboedelverzekering

Als je een inboedelverzekering afsluit heb je een eigen risico van € 150 per gebeurtenis. In het geval dat de aangerichte schade een bedrag bedraagt dat hoger is dan € 5.000, dan is er geen eigen risico.

Vergelijk verzekeringen inboedel

Ben jij opzoek naar een inboedelverzekering? Verzekering.nl helpt jou graag verder! Op Verzekering.nl kun je inboedelverzekeringen met elkaar vergelijken. Iedereen heeft zijn eigen wensen en behoeften. Verzekering.nl kijkt daarom naar jouw persoonlijke situatie en weergeeft vervolgens de beste mogelijkheden voor inboedelverzekeringen, zodat jij zelf kan kiezen welke verzekering het beste bij jou past. Het liefst werken wij samen met alle verzekeraars. Dit is helaas niet mogelijk in alle gevallen. Je kan dus geen inboedelverzekering van Ansvar via ons afsluiten. Druk op de knop hieronder om te kijken welke inboedelverzekeringen je wel via Verzekering.nl kan afsluiten.

Vergelijk inboedelverzekeringen

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven