AnsvarIdéa

Waarom AnsvarIdéa
AnsvarIdéa wil zich als verzekeraar onderscheiden door maatschappelijk betrokken te zijn. Dit is terug te zien in de onderscheidende verzekeringsproducten van Ansvar

AnsvarIdéa

AnsvarIdéa, kortweg Ansvar, is een Zweeds bedrijf actief in de verzekeringsmarkt. Ansvar is opgericht in de jaren 30 van de 20e eeuw en staat voor het woord verantwoordelijkheid in het Zweeds. Aanvankelijk is Ansvar als initiatief ontstaan van de geheelonthoudersverbond van motorbestuurders. De geheelonthoudersverbond van motorbestuurders wilde met dit initiatief een statement maken dat het geheel onthouden van alcohol zou zorgen voor minder grote risico’s. Deze ideologie voert Ansvar nog steeds door. Zo investeert Ansvar veel geld in campagnes voor drankpreventie en deelt Ansvar voorlichtingsmateriaal uit. Daarnaast voert Ansvar ook veel wetenschappelijk onderzoek uit en licht Ansvar overheden in over de verslaving van drank.

Ansvar Verzekeringen

AnsvarIdéa verzekeringen is een verzekeraar, die zeer maatschappelijk betrokken is. AnsvarIdéa verzekeringen houdt met de bedrijfsvoering rekening met het maatschappelijk belang en wilt de activiteiten van de onderneming op een zo duurzaam als mogelijke wijze uitvoeren. Ansvar verzekeringen is een verzekeraar die zich heel erg wilt onderscheiden door verantwoord te ondernemen, empathie te tonen en toegankelijk te zijn. AnsvarIdéa wilt deze voorgenoemde elementen verwerken in hun bedrijfscultuur. Zij willen graag een betrouwbare partner zijn voor zowel de verzekeringsadviseurs als de klanten. Dit wil AnsvarIdéa bereiken door persoonlijke interactie centraal te stellen en bij probleemstukken goed mee te denken met zowel hun partners als hun klanten voor het vinden van een geschikte oplossing.

Ansvar verzekeringsmaatschappij

AnsvarIdéa verzekeringsmaatschappij N.V. is in 1967 opgericht als dochteronderneming van Ansvar. AnsvarIdéa verzekeringsmaatschappij is aanvankelijk begonnen met schadeverzekeringen in Zweden. Jaren na de oprichting van Ansvar verzekeringsmaatschappij werden ook andere Ansvar maatschappijen opgezet in landen waaronder Denemarken, IJsland, Finland en Groot-Brittannië.

AnsvarIdéa Missie & Visie

AnsvarIdéa heeft een vooruitstrevende missie. AnsvarIdéa wilt zich als verzekeraar onderscheiden door maatschappelijk betrokken te zijn. Dit is terug te zien in de onderscheidende verzekeringsproducten van AnsvarIdéa . Door maatschappelijke betrokkenheid te combineren met empathie en toegankelijkheid wil AnsvarIdéa in de product- en dienstverlening een belangrijke rol spelen voor zijn stakeholders. AnsvarIdéa heeft daarnaast ook een visie. De visie van AnsvarIdéa bestaat uit het willen overtreffen van de verwachtingen van de klant en verzekeringsadviseurs, waarmee AnsvarIdéa samen werkt.

AnsvarIdéa ideaal pakket

AnsvarIdéa Ideaal pakket is een pakket waarmee je diverse verzekeringsproducten van AnsvarIdéa kan laten verzekeren. Een AnsvarIdéa Ideaal pakket is voordeliger dan het verzekeren van losse verzekeringsproducten. Waarom kiezen voor een AnsvarIdéa pakket? Met het AnsvarIdéa ideaal pakket heb je de mogelijkheid om een verzekeringspakket zelf samen te stellen. Zo kun je zelf een pakket samenstellen, die goed bij jouw situatie past. Bij elk extra verzekeringsproduct dat je toevoegt aan jouw AnsvarIdéa Ideaal pakket krijg je een hoger kortingspercentage.

Contactgegevens AnsvarIdéa

Telefoonnummer: 020-6170426
Bezoekadres: Kabelweg 37, 1014 BA Amsterdam
Postadres: 90386, 1006 BJ Amsterdam

Welke verzekeringen heeft AnsvarIdéa?

Particulier


Als je een AnsvarIdéa inboedelverzekering afsluit heb je een eigen risico van 150 euro per gebeurtenis. In het geval dat de aangerichte schade een bedrag bedraagt dat hoger is dan 5.000 euro, dan is er geen eigen risico. Lees verder, als je meer wil
Lees verder
Wanneer je een AnsvarIdéa woonhuisverzekering afsluit, zijn zonnepanelen en glas standaard meeverzekerd. Wil je meer weten? Lees dan verder.
Lees verder
De AnsvarIdéa aansprakelijkheidsverzekering biedt een werelddekking aan. Je bent met de aansprakelijkheidsverzekering van Ansvar dus over de hele wereld goed gedekt.
Lees verder
Bij de berekening van jouw premie voor de AnsvarIdéa autoverzekering wordt er gekeken naar: het aantal schadevrije jaren, woonplaats, leeftijd, leeftijd van de auto en kenmerken van de auto.
Lees verder
De AnsvarIdéa reisverzekering biedt een Europadekking en werelddekking aan. Als je de Europa dekking neemt, ben je ook verzekerd in Cyprus en de niet- Europese landen rondom de Middellandse zee.
Lees verder
De AnsvarIdéa bootverzekering loopt door tot het moment dat je de verzekering stopzet. In het geval dat je de premie van de Ansvar bootverzekering niet betaald, wordt de verzekering stopgezet door Ansvar.
Lees verder
Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven