Zakelijk

Ansvar aansprakelijkheidsverzekering

Onze top 5 aansprakelijkheidsverzekeraars
Waarom Ansvar aansprakelijkheidsverzekering
Ansvar aansprakelijkheidsverzekering afsluiten. Vergelijk aansprakelijkheidsverzekeringen van alle aanbieders en vind de beste via Verzekering.nl

De aansprakelijkheidsverzekering van Ansvar is een verzekering, waarmee je schade die je toebrengt aan een ander of zijn/haar spullen kan verzekeren. Stel je voor dat jouw kinderen bij het voetballen voor glasschade zorgen bij de buren. Of stel je voor dat jouw huisdier iemand flink verwondt. Dan kan het in zulke situaties verstandig zijn om je te verzekeren tegen financiële risico’s. De  aansprakelijkheidsverzekering biedt ruime dekkingen aan tegen onaangename gebeurtenissen, waarvoor je aansprakelijk wordt gesteld.

Wat wordt er met de Ansvar aansprakelijkheidsverzekering niet verzekerd?

Met de aansprakelijkheidsverzekering van Ansvar zijn er een aantal situaties, waarin je niet verzekerd bent.

  • Wanneer je schade opzettelijk hebt toegebracht aan anderen of hun spullen.
  • Wanneer je schade hebt toegebracht door fraude.
  • Wanneer je schade hebt toegebracht met een motorrijtuig.
  • Wanneer je schade hebt toegebracht met een vaartuig.
  • Wanneer je schade hebt toegebracht met een luchtvaartuig.

 

 

 

Aansprakelijkheidsverzekering Ansvar

Eigen Risico

Wanneer je een Ansvar aansprakelijkheidsverzekering afsluit, heb je standaard geen eigen risico. Bij de Ansvar aansprakelijkheidsverzekering heb je wel de optie om tegen premiekorting een eigen risico van € 100 te nemen.

Dekkingsgebied

De Ansvar aansprakelijkheidsverzekering biedt een werelddekking aan. Dit wil zeggen dat je in de hele wereld voor schade die je aan anderen of hun spullen toebrengt gedekt bent met de aansprakelijkheidsverzekering.

Vergelijk aansprakelijkheidsverzekering via Verzekering.nl

Wil je aansprakelijkheidsverzekeringen vergelijken? Dat kan heel simpel op Verzekering.nl. Op Verzekering.nl kun je verzekeringen met elkaar vergelijken. Daarnaast kun je via Verzekering.nl ook verzekeringen afsluiten. Wij bieden een groot aanbod van verzekeraars aan op onze site. Je hebt hierdoor een ruime keuze aan verzekeringen. Wij helpen je graag met het maken van de beste keuze. Het liefst werken we samen met alle verzekeraars. Echter is dit niet altijd haalbaar voor Verzekering.nl. Wij informeren jou wel over de Ansvar aansprakelijkheidsverzekering. Bekijk op Verzekering.nl welke aansprakelijkheidsverzekeringen je wel via ons kan afsluiten met behulp van de knop hieronder.

Vergelijk aansprakelijkheidsverzekeringen

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven