Zakelijk

Ansvar autoverzekering

Waarom Ansvar autoverzekering
De Ansvar autoverzekering heeft een snelle schadeafhandeling. Ook communiceert Ansvar zelf met de aansprakelijke partij, zodat jij jezelf daar geen zorgen over hoeft te maken.

De autoverzekering van Ansvar is een verzekering, waarmee je je eigen auto kan laten verzekeren tegen schade die je aanricht aan anderen. In Nederland is het verplicht om jouw auto met minimaal een WA-verzekering te verzekeren. Bij de autoverzekering kun je een WA-verzekering afsluiten. Naast de WA-verzekering kun je ook kiezen voor WA-beperkt casco en WA-casco. Met de Ansvar autoverzekering kan je zonder zorgen de weg op en ben je goed verzekerd tegen schade die je aanbrengt aan anderen of hun bezittingen.

Waarom kiezen voor een Ansvar autoverzekering?

Het afsluiten van een Ansvar autoverzekering kan een aantal voordelen bieden voor jou. Ansvar zorgt voor een snelle schadeafhandeling, zodat jouw probleem zo snel als mogelijk opgelost kan worden. Daarnaast communiceert Ansvar zelf met de aansprakelijke partij, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken daarover.

Welke dekkingen heeft de autoverzekering?

De dekkingen die Ansvar autoverzekering heeft zijn:

  • WA. Dit is een verzekering die je kiest als je slechts verzekerd wilt zijn voor de verplichte aansprakelijkheidsverzekering.
  • WA beperkt casco. Deze verzekering dekt jouw auto tegen schade door ruitbreuk, brand en diefstal. Daarnaast worden ook andere schadeoorzaken vergoedt waaronder botsing, relletjes en overstekend wild.
  • WA Casco. Met deze verzekering wordt je voor alle schadeoorzaken die genoemd zijn bij WA beperkt casco gedekt. Daarnaast wordt je met de WA-casco ook gedekt voor overige schadeoorzaken met je auto. Ook is er een nieuwwaarde -en aanschafregeling van 3 jaar voor een bedrag tot € 60.000.

Wat kost de Ansvar autoverzekering?

De hoogte van de premie voor de autoverzekering is afhankelijk van een aantal dingen. Bij de berekening van jouw premie voor de autoverzekering wordt er gekeken naar: het aantal schadevrije jaren, woonplaats, leeftijd, leeftijd van de auto en kenmerken van de auto. Bij het afsluiten van de Ansvar autoverzekering geldt: hoe langer je zonder schade hebt gereden, hoe lager het bedrag van de premie voor jou zal zijn.

Bij de autoverzekering heb je standaard een eigen risico van € 0. Schakel je een reparateur in die niet aangesloten is, dan heb je een eigen risico van € 250.

Vergelijk autoverzekeringen

Op onze site kun je autoverzekeringen met elkaar vergelijken. Daarnaast bieden wij ook veel informatie aan over autoverzekeringen. Naast de Ansvar autoverzekering bieden wij ook informatie aan over andere autoverzekeringen. Verzekering.nl heeft een groot aanbod van verzekeraars. Het liefst werken wij samen met alle verzekeraars. Jammer genoeg is dat niet altijd haalbaar voor Verzekering.nl. Je kan bij ons dus geen Ansvar autoverzekering afsluiten. Bekijk met behulp van de knop hieronder welke autoverzekeringen je wel via Verzekering.nl kan afsluiten.

Vergelijk autoverzekeringen

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven