Ansvar bootverzekering

Onze top 3 bootverzekeraars
Waarom Ansvar bootverzekering
Met de bootverzekering van Ansvar kan je 24/7 rekenen op gepaste hulp bij een ongeval of noodgeval binnen heel Europa.

De bootverzekering van Ansvar dekt schade die je met jouw boot aanricht. Met de bootverzekering kan je 24/7 rekenen op gepaste hulp bij een ongeval of noodgeval binnen heel Europa. Een volgboot of boottrailer kun je ook meeverzekeren bij Ansvar.

Dekkingen Ansvar bootverzekering 

Ansvar biedt 3 verschillende bootverzekeringen aan. Dit zijn de WA, de WA Casco en de WA Casco +.

WA bootverzekering

De eerste optie die je krijgt bij de bootverzekering, is de WA Bootverzekering. Dit is de goedkoopste bootverzekering die Ansvar aanbiedt. De schade die je maakt aan anderen is hiermee verzekerd. Of dit materiële schade is of het verwonden van iemand anders, het is allebei meeverzekerd.

De WA Casco bootverzekering

Met de WA Casco bootverzekering kies je voor een aanvullende dekking op de WA Bootverzekering. Deze aanvullende verzekering dekt ook schade die is geleden door brand, storm, diefstal. Ook schade aan je inboedel is meeverzekerd. De WA Casco bootverzekering is de middelste van de drie Ansvar bootverzekeringen.

WA Casco+ bootverzekering

De meest uitgebreide bootverzekering, is de WA Casco+ bootverzekering. Dit is tevens ook de duurste bootverzekering die je bij Ansvar kunt afsluiten. De WA Casco+ bootverzekering verzekert je ook tegen schade door je eigen schuld. Mocht er door je eigen schuld een ongeval ontstaan op het water, dan ben je verzekerd tegen de schade. Inclusief de schade aan je eigen boot. Er mag dan geen sprake zijn van opzet of roekeloosheid.

Eigen Risico

Het eigen risico van de bootverzekering is standaard een bedrag van €125 per gebeurtenis voor boten die een waarde hebben tot €200.000. Als je een WA + Casco of WA + Casco+-dekking hebt, dan kun je het eigen risico verhogen met €125, €250 of €500.

De bootverzekering vergelijken

Op zoek naar de verschillen tussen de Ansvar bootverzekering en andere bootverzekeringen? Dan ben je bij ons op het juiste adres voor de zoektocht naar de juiste bootverzekering. Je kunt ook gebruik maken van onze vergelijkingstool. Hiermee vind je onafhankelijk de beste bootverzekering voor jou.

Vergelijk bootverzekeringen

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven