Zakelijk

Ansvar reisverzekering

Waarom Ansvar reisverzekering
Ansvar reisverzekering afsluiten. Vergelijk reisverzekeringen van alle aanbieders en vind de beste voor uw reis via Verzekering.nl

De reisverzekering van Ansvar is een verzekering, waarmee je de kosten voor ziekten, ongevallen en medische hulp goed kan dekken. In geval van ziektes of ongevallen kan medische hulp vrij duur zijn. In de meeste gevallen lukt het dan ook niet om de kosten van de medische zorg in een keer te kunnen betalen. Als je jezelf verzekerd met de Ansvar reisverzekering hoef je jezelf geen zorgen te maken. Met de Ansvar reisverzekering wordt je goed gedekt tegen onaangename risico’s en kun jij zorgeloos genieten van jouw reis.

Dekking Ansvar reisverzekering

Je wilt waarschijnlijk weten waar je gedekt bent met de Ansvar reisverzekering. Bij de Ansvar reisverzekering kun je kiezen tussen twee type dekkingen: werelddekking of Europa dekking. Als je de Europa dekking neemt, ben je ook verzekerd in Cyprus en de niet- Europese landen rondom de Middellandse zee.

Wat is er niet verzekerd met de reisverzekering?

Je bent niet verzekerd met de Ansvar reisverzekering:

  • Wanneer je schade hebt, die ontstaan zijn tijdens zakenreizen.
  • Wanneer het land van bestemming op het moment van reizen een negatief reisadvies heeft.
  • Wanneer schade veroorzaakt terwijl je alcohol, drank, drugs of medicijnen gebruikt.
  • Wanneer je jouw kostbaarheden met onvoldoende zorg hebt opgeborgen.

 

Het eigen risico van de Ansvar reisverzekering

Het eigen risico bij de bagagedekking is € 100, € 50 of € 0. Het bedrag dat je betaalt aan het eigen risico van de Ansvar reisverzekering is afhankelijk van het pakket dat je neemt.

Doorlopende annuleringsverzekering Ansvar reisverzekering

Bij de doorlopende annuleringsverzekering van de Ansvar reisverzekering heb je de keuze uit de annuleringsverzekering en de Allrisk annuleringsverzekering. Met de annuleringsverzekering van de Ansvar reisverzekering zijn samengestelde reizen meeverzekerd. Ook worden de annuleringskosten en afbreekkosten gedekt, indien jij of jouw reisgenoot de reis afbreekt annuleert. Verder verzekerd de annuleringsverzekering van de Ansvar reisverzekering ook overlijden van familie 3e graad mee.

Vergelijk reisverzekering

Via Verzekering.nl kan je verzekeringen met elkaar vergelijken. Ook geven wij ook veel informatie aan over reisverzekeringen. Naast de Ansvar reisverzekering bieden wij ook informatie aan over andere reisverzekeringen. Verzekering.nl heeft een groot aanbod van verzekeraars. Het liefst werken wij samen met alle verzekeraars. Helaas kan Verzekering.nl daar niet altijd voor zorgen. Je kan bij ons dus geen Ansvar reisverzekering afsluiten. Bekijk met behulp van de button hieronder welke reisverzekeringen je wel via Verzekering.nl kan afsluiten.

Vergelijk reisverzekeringen

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven