Ansvar opstalverzekering

Waarom Ansvar opstalverzekering

De opstalverzekering van Ansvar biedt een goede dekking aan, waarmee jouw woonhuis verzekerd is tegen schade door onder andere water, brand en inbraak. Jouw woonhuis is voor jou een plek waar jij je op je gemak voelt. In veel gevallen is jouw woning ook een kostbaar bezit, waar jij veel geld in hebt geïnvesteerd. In het geval dat er in jouw woning ingebroken wordt, kan de veroorzaakte schade zorgen voor hoge kosten. Met de Ansvar opstalverzekering kun je jezelf laten indekken tegen onverwachte hoge kosten in geval van schade aan jouw woonhuis door onder andere water, brand en inbraak.

Waarom kiezen voor Ansvar opstalverzekering?

Er zijn veel redenen waarom jij zou moeten kiezen voor de opstalverzekering. De opstalverzekering biedt namelijk garantie aan tegen onderverzekering. Daarnaast zijn zonnepanelen en glas standaard meeverzekerd met Ansvar. Verder kun je bij de opstalverzekering ook rekenen op een dekking van tuinaanleg tot een bedrag van € 10.000.

Wat is er verzekerd met de Ansvar opstalverzekering?

Wanneer je een Ansvar woonhuisverzekering afsluit ben je verzekerd:

  • Als je glasschade hebt in jouw woonhuis.
  • Als je schade hebt aan jouw tuin.
  • Als je schade hebt aan jouw woonhuis door vandalisme.
  • Als je schade hebt aan jouw woonhuis door water, brand of inbraak.
  • Als je schade hebt aan jouw woonhuis, die veroorzaakt is tijdens een verbouwing of leegstand.

Opstalverzekering Ansvar

Eigen risico Ansvar woonhuisverzekering

Het bedrag dat je betaalt voor het eigen risico van Ansvar is € 150 per gebeurtenis. Mocht je een schade hebben van boven de € 5.000, dan heb je bij de opstalverzekering van Ansvar geen eigen risico.

Waar ben je gedekt met de Ansvar woonhuisverzekering?

Het dekkingsgebied van de woonhuisverzekering van Ansvar staat vast. Wanneer je een Ansvar opstalverzekering afsluit, ben je gedekt voor schade aan jouw woonhuis binnen Nederland.

Vergelijk opstalverzekering via Verzekering.nl

Vergelijk nu eenvoudig opstalverzekeringen op Verzekering.nl met elkaar. Op onze site kun je woonhuisverzekeringen bekijken en vergelijken. Ook kun je via ons gemakkelijk verzekeringen afsluiten. Wij helpen jou graag bij het maken van de beste keuze. Aan de hand van jouw wensen laten wij de opties aan jou zien, die het beste bij je passen.

Wij werken het liefst samen met alle verzekeringsmaatschappijen. Helaas kan Verzekering.nl daar niet altijd voor zorgen. Je kan daarom dus geen Ansvar opstalverzekering via ons afsluiten. Bekijk welke woonhuisverzekeringen je wel via ons kan afsluiten met behulp van de button hieronder.

Vergelijk opstalverzekeringen

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven