Zakelijk

Zevenwouden inboedelverzekering

Waarom Zevenwouden inboedelverzekering
Met de inboedelverzekering heb je een aantal mogelijkheden. De dekkingen die je bij Zevenwouden kan nemen zijn: inboedel extra uitgebreid, glas, buitenhuisdekkingen en inboedel alle gevaren. 

Met de inboedelverzekering van Zevenwouden kan je jouw inboedel verzekeren tegen schade. Onder jouw inboedel verstaan we al jouw bezittingen in jouw woning. Heb je schade aan jouw bezittingen door bijvoorbeeld brand of bliksem? Dan kan het handig zijn als je jouw inboedel verzekerd hebt met de inboedelverzekering van Zevenwouden.

Wat is er verzekerd met de inboedelverzekering van Zevenwouden?

Het kan handig zijn om je te verzekeren met de inboedelverzekering van Zevenwouden. Met de inboedelverzekering ben je verzekerd:

  • Wanneer je schade hebt aan jouw spullen door brand.
  • Wanneer je schade hebt aan jouw spullen door het blussen van een brand.
  • Wanneer je schade hebt aan jouw spullen door vandalisme.
  • Wanneer je schade hebt aan jouw spullen door water of stroom.

Met de inboedelverzekering ben je niet verzekerd:

  • Wanneer je schade hebt door verlies van geld of misbruik van bankpassen.
  • Wanneer je schade hebt door onvoldoende onderhoud aan jouw spullen.
  • Wanneer je schade hebt aan jouw spullen door kortsluiting.
  • Wanneer je schade hebt aan jouw spullen door fouten in de bouw van jouw woning.

Welke dekkingen zijn er mogelijk?

Met de inboedelverzekering zijn er een paar opties. De verschillende dekkingen zijn: inboedel extra uitgebreid, glas, buitenhuisdekkingen en inboedel alle gevaren.

Tot welk bedrag vergoedt Zevenwouden inboedelverzekering?

Het bedrag dat Zevenwouden maximaal vergoedt is per gebeurtenis anders. Zevenwouden vergoedt tot een bedrag van € 2.500 voor schade aan jouw huisdieren. Bij schade aan jouw spullen door bijvoorbeeld inbraak uit je auto vergoedt Zevenwouden een bedrag tot maximaal € 500. Bij schade aan aanhangwagens of vaartuigen vanuit de woning vergoedt de Zevenwouden inboedelverzekering tot een maximaal bedrag van € 2.500. Dit is wel verschillend afhankelijk van de gekozen dekking.

Vergelijk inboedelverzekeringen

Behalve informatie over de Zevenwouden inboedelverzekering bieden wij ook informatie over andere verzekeringen aan. Op onze site heb je de mogelijkheid om verzekeringen met elkaar te vergelijken. Wij willen jou graag helpen met het vinden van een goede inboedelverzekering. Wij bieden veel informatie aan over inboedelverzekeraars aan met wie wij geregeld ook een samenwerking hebben. Het liefst werken wij met iedere verzekeraar samen, maar jammer genoeg kan Verzekering.nl niet altijd hiervoor zorgen. Je kunt via ons geen Zevenwouden inboedelverzekering afsluiten. Wij bieden jou wel informatie over de Zevenwouden inboedelverzekering. Bekijk welke inboedelverzekeringen je wel via ons kan afsluiten met de knop hieronder.

Vergelijk inboedelverzekeringen

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven