Hoe ervaar jij onze site?

Geef ons jouw mening zodat wij onze site
nog verder kunnen verbeteren.

klik hier
Op de hoogte
blijven?

Zevenwouden verzekeringen

Zevenwouden verzekeringen

Zevenwouden is een onderneming die gespecialiseerd is in verzekeringen. Zevenwouden is in 2012 ontstaan uit een fusie. Zevenwouden is ontstaan uit een fusie van Algemene Friese Onderlinge en Leeuwarder Onderlinge Verzekeringen U.A. Zevenwouden leggen de focus op partnership en samenwerken. Zevenwouden biedt zelf geen verzekeringen direct aan consumenten aan. Zevenwouden biedt verzekeringen alleen aan via gevolmachtigde agenten.

Waarom kiezen voor Zevenwouden verzekeringen?

Zevenwouden verzekeringen is een uitstekende verzekeraar, die gespecialiseerd is in verzekeringsproducten. Waarom zou je een verzekering moeten afsluiten bij Zevenwouden verzekeringen? Zevenwouden heeft namelijk een professioneel netwerk en stelt de klant centraal. Zo heeft Zevenwouden verzekeringen samenwerkingen met professionele volmachtkantoren. Daarnaast biedt Zevenwouden verzekeringen persoonlijk hulp en advies op maat aan. De klant kan op deze manier ondersteunt worden om tot een resultaat te komen, dat het beste bij de klant aansluit.

Missie Zevenwouden verzekeringen

Zevenwouden verzekeringen is een van oorsprong Fries bedrijf. Zevenwouden behoudt dan voornamelijk ook zijn band en mentaliteit met Friesland. Zevenwouden verzekeringen wilt met behulp van partnership en persoonlijk contact goede service aanbieden voor de klant. Hierdoor kan Zevenwouden verzekeringen een optimaal resultaat verkrijgen.

Contactgegevens Zevenwouden

Telefoonnummer: 088-0077000
Bezoekadres: De Eenhoorn 2, 8932 NX Leeuwarden
Postadres: 901, 8901 BS Leeuwarden.

Welke verzekeringen heeft Zevenwouden verzekeringen?

Persoonlijk hulp en partnership zijn twee belangrijke onderdelen van Zevenwouden verzekeringen. Zevenwoude verzekeringen is een betrouwbare verzekeraar die met behulp van persoonlijk klantcontact en advies op maat streeft naar de beste performance...

Jouw inboedel is natuurlijk waardevol. Daarom is het slim om jouw inboedel te dekken tegen risico's. Met de Inboedelverzekering van Zevenwouden kun je jouw inboedel goed laten verzekeren.

...

Wil je jezelf goed verzekeren voor juridische hulp? Zevenwouden helpt jou graag daarbij. Je kunt bij Zevenwouden een rechtsbijstandsverzekering afsluiten, waarmee je ten alle tijden goed verzekerd bent voor juridische hulp bij conflicten.

...

Onbezorgd op vakantie gaan? Dat kan wanneer je jezelf verzekert met de Zevenwouden reisverzekering. Wil je meer weten over Zevenwouden reisverzekering? lees dan verder.

...

In 2012 is Zevenwouden verzekeringen ontstaan uit een fusie van Algemene Friese Onderlinge en Leuwarder Onderlinge. Lees verder voor meer informatie over Zevenwouden verzekeringen.

...


© copyright