Zakelijk

Zevenwouden aansprakelijkheidsverzekering

Onze top 5 aansprakelijkheidsverzekeraars
Waarom Zevenwouden aansprakelijkheidsverzekering
Zevenwouden aansprakelijkheidsverzekering afsluiten. Vergelijk aansprakelijkheidsverzekeringen van alle aanbieders en vind de beste via Verzekering.nl

Met de aansprakelijkheidsverzekering van Zevenwouden kan je jezelf verzekeren tegen schade, waarvoor je aansprakelijk bent. Je kan ook jouw gezinsleden meeverzekeren met de aansprakelijkheidsverzekering. Een ongelukje bevindt zich vaak in een klein hoekje. Stel je voor dat je per ongeluk schade aanricht aan anderen of de spullen van een ander. Dan kan het handig zijn dat je jezelf goed verzekert met de aansprakelijkheidsverzekering van Zevenwouden.

Wat is er verzekerd met de Zevenwouden aansprakelijkheidsverzekering?

Het kan interessant zijn voor jou om te weten in welke gevallen je wel of niet verzekerd bent met de aansprakelijkheidsverzekering van Zevenwouden. Je bent verzekerd met de Zevenwouden aansprakelijkheidsverzekering:

  • Wanneer je schade aanricht aan personen buiten je gezin.
  • Wanneer jouw huisdieren schade veroorzaken.
  • Wanneer je schade toebrengt aan de bezittingen van een ander buiten je gezin.
Wat is er niet verzekerd?
  • Wanneer je schade aanricht aan de meeverzekerden.
  • Wanneer je met opzet schade veroorzaakt.
  • Wanneer je schade toebrengt terwijl je een beroep uitoefent.

 

 

Aansprakelijkheidsverzekering van Zevenwouden

Wat is de premie?

Het bedrag dat je betaald voor de aansprakelijkheidsverzekering van Zevenwouden is geen vast bedrag. Het bedrag dat je betaald voor de aansprakelijkheidsverzekering is afhankelijk van de gekozen verzekerde som en de gezinssituatie.

Tot welk bedrag vergoedt Zevenwouden aansprakelijkheidsverzekering?

Zevenwouden vergoedt tot een maximaal bedrag aan schade. Zevenwouden vergoedt tot een bedrag van maximaal € 2.500.000 per gebeurtenis. Daarnaast vergoedt Zevenwouden tot een maximaal bedrag van € 50.000 aan een waarborgsom. Dit bedrag wordt echter alleen vergoed als de overheid dit verlangt i.v.m. een zaak.

Vergelijk aansprakelijkheidsverzekeringen via Verzekering.nl

Verzekering.nl biedt jou veel mogelijkheden. Wij willen jou zo goed als mogelijk informeren over de mogelijkheden die jij hebt. Wij helpen jou graag om de beste verzekeringen af te sluiten tegen een zo goed mogelijke premie. Op Verzekering.nl kun je eenvoudig verzekeringen met elkaar vergelijken. Het liefst werken wij samen met zo veel mogelijk verzekeraars. In het geval van Zevenwouden verzekeringen hebben wij jammer genoeg geen samenwerking. Je kan dus geen Zevenwouden aansprakelijkheidsverzekering via ons afsluiten. Wij bieden wel andere verzekeringen aan die je via Verzekering.nl kan afsluiten. Klik op de button hieronder om te kijken welke verzekeringen je via ons kunt aanvragen.

Vergelijk aansprakelijkheidsverzekeringen

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven