Zakelijk

Nh1816 inboedelverzekering

Waarom Nh1816 inboedelverzekering
De inboedelverzekering van Nh1816 kan een goede optie zijn om jouw inboedel te beschermen tegen schade door onaangename gebeurtenissen.

De inboedelverzekering van Nh1816 kan een goede optie zijn om jouw inboedel te beschermen tegen schade door onaangename gebeurtenissen. Door de jaren heen heb je vrij veel waardevolle spullen opgespaard. Je kunt bijvoorbeeld denken aan meubels, kleding of sieraden. Het zou zeer zonde zijn als er wat met deze spullen zou gebeuren. Een brand voorkomen kan geen enkele verzekering, maar financiële problemen voorkomen kan wel! Met de Nh1816 inboedelverzekering kun je de spullen in jouw woning goed laten verzekeren tegen schade door onder andere verlies, diefstal en brand.

Welke dekkingen heeft Nh1816 inboedelverzekering?

Nh1816 heeft 2 dekkingen, waaruit je kan kiezen:

  • Extra uitgebreid: Met deze inboedelverzekering heb je dekking volgens een in de polisvoorwaarden genoemde lijst gebeurtenissen. Wanneer je schade niet op deze lijst staat heb je geen dekking voor die schade.
  • Optimaal: Met deze zeer uitgebreide verzekering voor je inboedel heb je dekking voor alle situaties, behalve wat de verzekeraar uitsluit in de voorwaarden.

Welke aanvullende dekkingen heeft Nh1816?

Bij de Nh1816 inboedelverzekering is het mogelijk om keuzedekkingen te nemen. De aanvullende keuzedekkingen die Nh1816 heeft zijn:

  • De Fietsdekking: Dit is een dekking waarmee je jouw fiets kan verzekeringen tegen beschadiging of diefstal.
  • De Elektronicadekking: Met de Elektronicadekking van Nh1816 kun je jezelf laten dekken tegen schade die je oploopt aan onder andere jouw telefoon, tablet of laptop.

Wie zijn er verzekerd met de Nh1816 inboedelverzekering?

Met de inboedelverzekering is de verzekeringsnemer verzekerd tegen schade die je oploopt aan jouw inboedel. Daarnaast is ook de persoon, waarmee je samenwoont in duurzaam verband meeverzekerd met de Nh1816 inboedelverzekering.

Hoe wordt schade geregeld door de Nh1816 inboedelverzekering?

In het geval dat je schade hebt, is het mogelijk dat je een expert inschakelt om de schade te laten opmeten. Ook is het bij Nh1816 mogelijk om de schade wordt opgemeten door een expert, die door Nh1816 wordt ingeschakeld. In het geval dat twee experts het niet eens worden over de schade, dan wordt er een derde expert ingeschakeld die zal uitspraak over de schade zal doen.

Vergelijk verzekeringen

Op Verzekering.nl kun je verzekeringen vergelijken. Behalve de Nh1816 inboedelverzekering geven wij ook informatie over andere inboedelverzekeringen op onze site. Verzekering.nl kijkt naar jouw situatie en stelt mogelijkheden voor die goed bij jou passen. Het liefste werken wij samen met alle verzekeraars. Jammer genoeg kan dat niet altijd. Je kunt dus geen Nh1816 inboedelverzekering via Verzekering.nl afsluiten. Bekijk de knop hieronder om te kijken welke inboedelverzekering je wel via ons kunt afsluiten.

Vergelijk inboedelverzekeringen

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven