Hoe ervaar jij onze site?

Geef ons jouw mening zodat wij onze site
nog verder kunnen verbeteren.

klik hier
Op de hoogte
blijven?

HEMA

verzekeringen

HEMA

HEMA is een handelsnaam van Hema Financial Services B.V. dat gevestigd is in Amsterdam. HEMA biedt verschillende soorten verzekeringen aan, waaronder autoverzekeringen, woonverzekeringen en zorgverzekeringen. HEMA verschaft complete dekkingen voor hun verzekeringen tegen lage prijzen. Het is daarnaast ook mogelijk om bij HEMA gemakkelijk verzekeringen online af te sluiten en te beheren. Voor de schadeverzekeringen werkt HEMA samen met Achmea. De zorgverzekering is ontwikkeld samen met Menzis.

Contactgegevens HEMA

Telefoonnummerr: 0713641832
Bezoekadres: NDSM-straat 10, 1033 SB Amsterdam
Postadres: Postbus 408, 3830 AL Leusden
E-mailadres: info@verzekerdbijhema.nl

Welke verzekeringen heeft HEMA?

Met de aansprakelijkheidsverzekering van HEMA is het hele gezin inclusief huisdieren verzekerd van schade die u of de gezinsleden hebben toegebracht aan anderen. Dit geldt voor materiële schade en letselschade. Deze verzekering heeft een wereldwij...

Met de autoverzekering van HEMA bent u verzekerd van hulp onderweg. Zo kunt u altijd veilig op weg, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken om onvoorziene kosten.

WA
• Schade aan anderen

WA Beperkt Cascover...

Ook uw hond of kat kunt u verzekeren bij HEMA. Met de dierenverzekering bent u verzekerd voor ongelukken met uw trouwe viervoeter.

Basis dekking
- Onderzoek, medicijnen, behandeling, therapie na ongeluk
- Identificatie...

Met de fietsverzekering van HEMA bent u altijd veilig op weg. U kunt de verzekering precies samenstellen zoals u dat wilt.

Fietsverzekering basis
• Diefstal
• Schade door poging tot diefstal


Aanvullen...

De inboedelverzekering van HEMA zorgt ervoor dat u nooit onderverzekerd bent en zorgt voor een ruime dekking. De spullen in uw huis zijn verzekerd in het geval van brand, diefstal, water of andere schade.

Dekking
Binnen ...

De motorverzekering van HEMA past bij ieders persoonlijke situatie. U bent 24 uur per dag verzekerd van de hulp van de Alarmcentrale. De motorverzekering van HEMA biedt zekerheid en keuzevrijheid bij het samenstellen van de polis.

WA...

Met de opstalverzekering van HEMA zijn uw huis en bijgebouwen verzekerd tegen de gevolgen van brand-, storm-, en waterschade. De verzekering is makkelijk uit te breiden met o.a. de Inboedelverzekering.

Basisdekking
Binne...

Met de rechtsbijstandverzekering van HEMA bent u altijd verzekerd van deskundige hulp tijdens een juridisch conflict. U kunt zelf uw verzekering samenstellen voor een optimaal resultaat die bij u past. Alle gezinsleden zijn automatisch meeverzeker...

Met de reisverzekeringen van HEMA bent u altijd verzekerd op weg. Of u nou één lange of een aantal korte vakanties neemt, HEMA zorgt voor een verzekering op maat. U kunt kiezen uit Europa- of Werelddekking. U bent voor 60 dagen aaneengesloten verz...

Met de scooter en brommerverzekering van HEMA bent u verzekerd voor diefstal of schade. Online kunt u makkelijk uw verzekering afsluiten met alle toebehoren. Zo bent u altijd goed verzekerd.

WA
• Schade bij iemand anders<...

Sinds kort biedt Hema ook zorgverzekering aan.

De voordelen van HEMA Zorgverzekering zijn:

  • het hele jaar door 10% extra gelukskorting op bijna alles van HEMA
  • eenvoudig en duidelijk overzicht van alle vergoedingen...


© copyright