Zakelijk

HEMA dierenverzekering

Waarom HEMA dierenverzekering
Een dierenverzekering van HEMA zorgt ervoor dat je geliefde huisdier gebruik kan maken van de beste zorg in Nederland.

Wil je ervoor zorgen dat de medische kosten voor je huisdier worden gedekt? Dan is de dierenverzekering van HEMA een goede optie. Een dierenverzekering is in Nederland niet verplicht. Je dier kan echter wel flink ziek worden of gewond raken waardoor er mogelijk medische ingrepen aan te pas moeten komen. Deze medische behandelingen gaan vaak gepaard met hoge kosten. Als je plotseling voor hoge kosten komt te staan, dan is dat natuurlijk nooit fijn. Een dierenverzekering van HEMA zorgt ervoor dat je geliefde huisdier gebruik kan maken van de beste zorg in Nederland. Vergelijk de beste dierenverzekeringen via Verzekering.nl.

Ook uw hond of kat kunt u verzekeren bij HEMA. Met de dierenverzekering bent u verzekerd voor ongelukken met uw trouwe viervoeter.

Waarom kiezen voor een HEMA dierenverzekering?

Je wilt natuurlijk altijd het beste voor je geliefde huisdier. Een goede verzekering voor je dier kan daarbij flink helpen. Een dierenverzekering van HEMA biedt uitgebreide dekkingen aan tegen een scherpe premie. Zo is je huisdier goed verzekerd tegen een voordelige premie. Binnen de basisverzekering van een HEMA dierenverzekering worden al veel medische kosten gedekt. Je kunt hierbij denken aan röntgenfoto’s, narcose, echografie en consulten. Ook worden met deze verzekering geregistreerde medicijnen vergoed voor je huisdier. Sluit gemakkelijk en snel een goede dierenverzekering af via Verzekering.nl.

Wat is de basisdekking van de dierenverzekering?

  • De kosten van een identificatiechip en het plaatsen van de chip tot maximaal 60 euro
  • Het standaardconsult van een dierenarts tot maximaal 50 euro per keer
  • Het standaardconsult van een dierenarts of – specialist/Facultiteit Dierengeneeskunde tot maximaal 75 euro per keer
  • Het gebruik van een dierenambulance direct na het ongeval tot maximaal 150 euro per keer
  • De kosten voor CT-/MRI-scan en lasertherapie/laser-reflextherapie inclusief alle bijkomende kosten voor vijftig procent
  • De kosten voor een advertentie bij vermissing tot een maximum van 250 euro
  • De kosten als uw huisdier ziek wordt door een (landelijke) epidemie tot een maximum van 125 euro. Dreigt er een epidemie? dan vergoedt HEMA de kosten tot dit maximum
  • Ook vergoed HEMA de meeste de kosten die gemaakt moeten worden om vast te stellen aan welke ziekte of aandoening uw dier lijdt of welk letsel er is ontstaan na een ongeval. Ook de kosten die nodig zijn om de noodzakelijke behandeling uit te voeren zal worden vergoed

Deze verzekering is dagelijks op te zeggen. Voor meer informatie kunt u de voorwaarden van deze verzekering doorlezen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Eigen bijdrage bij dierenverzekering

Als je declaraties wilt indienen voor je HEMA dierenverzekering, dan geldt er een eigen bijdrage en een eigen risico. De eigen bijdrage bedraagt een bedrag van 45 euro. Het is bij de dierenverzekering van HEMA mogelijk om al je declaraties op te sparen en in één keer in te dienen. Als je dit doet, hoef je slechts één keer een eigen bijdrage te betalen.

Wat kost de dierenverzekering van HEMA?

De hoogte van de premie voor de dierenverzekering HEMA zijn afhankelijk van welk huisdier je hebt. Heb je een kat? Dan zijn de kosten voor je dierenverzekering afhankelijk van de leeftijd van je kat. Heb je een hond? Dan zijn de kosten voor je dierenverzekering afhankelijk van de leeftijd en het volgroeide gewicht van je hond. Bekijk wat de hoogte van de premie voor je huisdier zal zijn met behulp van de knop onderaan de pagina.

HEMA dierenverzekering afsluiten?

Via Verzekering.nl kun je eenvoudig diverse dierenverzekeringen met elkaar vergelijken. Wij hebben op onze site een groot aantal dierenverzekeraars, zodat jij goed kan nadenken over welke verzekering het beste bij je situatie past. Naast de HEMA dierenverzekering bieden wij ook andere verzekeringen aan voor je geliefde huisdier. Bekijk wat er mogelijk is voor je dierenverzekering via Verzekering.nl. Sluit de goedkoopste dierenverzekeringen snel en veilig af via onze website. Druk de knop hieronder en bekijk je mogelijkheden.

Vind een dierenverzekering

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven