Hoe ervaar jij onze site?

Geef ons jouw mening zodat wij onze site
nog verder kunnen verbeteren.

klik hier
Op de hoogte
blijven?

Hema autoverzekering

Met de autoverzekering van HEMA ben je verzekerd van hulp onderweg. Zo kan jij altijd veilig en zorgeloos op weg, zonder onvoorziene kosten.

Vergelijk autoverzekeringen

De premie van een HEMA autoverzekering

Hoeveel premie je betaalt voor een HEMA autoverzekering verschilt per persoonlijke situatie. De premie is afhankelijk van bijvoorbeeld je woonplaats, je leeftijd, je auto en je schadevrije jaren. Als je wilt weten welke premie je moet betalen en of er niet andere, voordeligere autoverzekeringen zijn, dan kun jij op onze site makkelijk en snel het aanbod van autoverzekeringen vergelijken.

Wat dekt een HEMA autoverzekering?

HEMA biedt verschillende dekkingen bij hun autoverzekeringen. Het is verplicht om minimaal je auto WA te verzekeren. Je kan ook een ruimere autoverzekering nemen, zoals WA beperkt casco of WA volledig casco. Bij HEMA kun je kiezen uit drie varianten, we zetten de bijbehorende dekking voor je op een rij:

WA

  • Schade aan anderen

WA Beperkt Cascoverzekering

  • Schade aan anderen
  • Schade door brand, diefstal, storm, ruitbreuk of botsing met dieren

WA Volledig Cascoverzekering

  • Schade aan anderen
  • Schade door brand, diefstal, storm, ruitbreuk of botsing met dieren
  • Schade aan uw auto

HEMA aanvullende autoverzekeringen

HEMA biedt daarnaast aanvullende autoverzekeringen. Met deze verzekeringen breid je de dekking uit van je autoverzekering verder uit en kan je je verzekering geheel aanpassen naar jouw eigen situatie. De aanvullende dekkingen zijn:

  • No-claimbescherming
  • Pechhulp
  • Autorechtsbijstand
  • Schadeverzekering inzittenden

Een schade melden bij HEMA verzekeringen

In het geval van schade moet je dat melden bij HEMA. Dat doe je door een schadeformulier van HEMA in te vullen. Het formulier vervolgens versturen naar je verzekeraar kan op verschillende manieren:

Schade melden via de post

Bij deze optie verstuur je per post een kopie van het ingevulde schadeformulier naar HEMA. Zorg ervoor dat de voor- en achterkant is ingevuld.

Schade melden via de app

HEMA heeft ook een app waarmee je autoschade kan doorgeven met behulp van je smartphone. Eenmaal gedownload meld je de schade eenvoudig en snel via de app.

Schade melden via het internet

Je autoschade doorgeven kan ook bij HEMA gewoon online. Log in je persoonlijke omgeving op de website van HEMA. Daar kun je de schade vervolgens snel en eenvoudig melden.

Contactgegevens van HEMA

Klantenservice : De HEMA-klantenservice is alleen digitaal te bereiken.

Vergelijk autoverzekeringen


© copyright