Zakelijk

HEMA zorgverzekering

Waarom HEMA zorgverzekering
Lees alles over de HEMA zorgverzekering. Vergelijk met andere aanbieders en vind zo de beste zorgverzekering voor jou. Sluit direct af via Verzekering.nl.

Een zorgverzekering van HEMA kan je goed verzekeren voor zorg in Nederland. Het leven is bijzonder en dat vindt HEMA ook. We zijn zuinig op het leven dat we hebben. Hiervoor biedt HEMA dan ook een zorgverzekering aan. Wanneer je een zorgverzekering bij HEMA afsluit, ben je goed verzekert voor medische zorg. Met een zorgverzekering van Hema kun je bij elke zorgverlener in Nederland terecht. Zo kun je tegen een voordelige premie gebruik maken van optimale medische zorg. Zit je met een vraag of heb je advies nodig over de zorg? Dan staat HEMA voor je klaar. HEMA is goed telefonisch en via de e-mail bereikbaar. Wil je meer weten over de zorgverzekering van HEMA? Lees dan gerust verder.

Basisverzekering van HEMA

Voor iedere inwoner van 18 jaar of ouder van Nederland is de basisverzekering verplicht. De basisverzekering die HEMA aanbiedt is een combinatieverzekering. Je bent verzekerd voor een aantal zaken en je hebt ook wat voordelen als je een verzekering hier afsluit namelijk:

 • Het hele jaar door 10% extra gelukskorting op bijna alles van HEMA
 • Eenvoudig en duidelijk overzicht van alle vergoedingen
 • Makkelijk en snel online af te sluiten
 • Altijd een pakket of aanvullende verzekering die bij je past
 • Simpel overstappen met de HEMA OverstapCoach
 • Gewoon naar iedere huisarts en ieder ziekenhuis

Aanvullende verzekeringen van HEMA

Als je naast de zorgverzekering een aanvullende verzekering van HEMA hebt dan ben je voor meer zorg verzekerd. Je bent voor zorg verzekerd die het basispakket niet vergoed. Bij HEMA zijn er drie aanvullende verzekeringen. De aanvullend 3 is de meest uitgebreide en tevens duurste verzekering.

 • Aanvullend 1
 • Aanvullend 2
 • Aanvullend 3

Tandartsverzekeringen van HEMA

Als je meer tandzorg nodig hebt dan alleen de controle die elk half jaar plaatsvindt, dan is een tandartsverzekering een goede keuze.

 

 

HEMA heeft de volgende extra tandartsverzekeringen:

 • Tandarts 1
 • Tandarts 2
 • Tandarts 3

De zorgverzekering van HEMA

Premie van HEMA

De premie van de zorgverzekering verschilt per zorgverzekeraar. Wil je weten wat de premie is van de zorgverzekering dan kan je de vergelijker invullen en zo zie je wat de premie is van HEMA.

Declareren bij HEMA

Het declareren is heel eenvoudig bij HEMA. Als je zorgkosten hebt gemaakt en je zelf het bedrag hebt voorgeschoten kan je het later declareren. Je kan bij HEMA declareren via de online omgeving.

Opzeggen HEMA

Het opzeggen van je zorgverzekering bij HEMA kan alleen aan het einde van het jaar in de zorgperiode. Je moet dan wel voor de eerste van februari een nieuwe zorgverzekering afsluiten. In enkele situaties mag je tussentijds jouw zorgverzekering opzeggen. Dit kan bijvoorbeeld wanneer je polisvoorwaarden in jouw nadeel veranderen of wanneer je voor een lange tijd in het buitenland gaat wonen.

Waarom kiezen voor HEMA zorgverzekering?

Een HEMA zorgverzekering kan veel voordelen bieden voor jou. Hiermee kun je geholpen worden door alle zorgverleners. Je kan dus met de zorgverzekering terecht bij alle ziekenhuizen, huisartsen en apotheken in Nederland. Daarnaast biedt HEMA 10% extra korting aan bij HEMA-aankopen, wanneer je een zorgverzekering afsluit. Verder zijn ze in het geval dat je hulp nodig hebt goed bereikbaar via de telefoon.

Vergelijk HEMA zorgverzekeringen

Vergelijk zorgverzekeringen op Verzekering.nl. Op onze site kun je gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken met elkaar. Als je opzoek bent naar een HEMA zorgverzekering, ben je bij ons aan het juiste adres. Op onze site kun je de goedkoopste zorgverzekeringen vinden. Wij hebben ook een groot aanbod van zorgverzekeraars, zodat je een verzekeraar kunt vinden die goed bij jou past. Bekijk met behulp van de knop hieronder welke zorgverzekeringen je via Verzekering.nl kunt afsluiten.

Vergelijk zorgverzekeringen

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven