Hoe ervaar jij onze site?

Geef ons jouw mening zodat wij onze site
nog verder kunnen verbeteren.

klik hier
Op de hoogte
blijven?

HEMA zorgverzekering

Het leven is bijzonder en dat vindt HEMA ook. We zijn zuinig op het leven dat we hebben. Hiervoor biedt HEMA dan ook een zorgverzekering aan.

Vergelijk zorgverzekeringen

Basisverzekering van HEMA

Voor iedere inwoner van 18 jaar of ouder van Nederland is de basisverzekering verplicht. De basisverzekering die HEMA aanbiedt is een combinatieverzekering. Je bent verzekerd voor een aantal zaken en je hebt ook wat voordelen als je een verzekering hier afsluit namelijk:

 • het hele jaar door 10% extra gelukskorting op bijna alles van HEMA
 • eenvoudig en duidelijk overzicht van alle vergoedingen
 • makkelijk en snel online af te sluiten
 • altijd een pakket of aanvullende verzekering die bij je past
 • simpel overstappen met de HEMA OverstapCoach
 • gewoon naar iedere huisarts en ieder ziekenhuis

Aanvullende verzekeringen van HEMA

Als je een aanvullend pakket van HEMA hebt dan ben je voor meer zorg verzekerd. Je bent voor zorg verzekerd die het basispakket niet vergoed. Bij HEMA zijn er drie aanvullende verzekeringen.

 • Aanvullend 1
 • Aanvullend 2
 • Aanvullend 3

Tandartsverzekeringen van HEMA

Als je meer tandzorg nodig hebt dan alleen de controle die elk half jaar plaatsvindt, dan is een tandartsverzekering een goede keuze. HEMA heeft de volgende extra tandartsverzekeringen:

 • Tandarts 1
 • Tandarts 2
 • Tandarts 3

Premie van HEMA

Wil je weten wat de premie is van de zorgverzekering van HEMA dan kan je de vergelijker invullen en zo zie je wat de premie is van HEMA.

Declareren bij HEMA

Het declareren is heel eenvoudig bij HEMA. Als je zorgkosten hebt gemaakt en je zelf het bedrag hebt voorgeschoten kan je het later declareren. Je kan bij HEMA declareren via de online omgeving.

Opzeggen HEMA

Het opzeggen van je zorgverzekering bij HEMA kan alleen aan het einde van het jaar in de zorgperiode. Je moet dan wel voor de eerste van februari een nieuwe zorgverzekering afsluiten. In enkele situaties mag je tussentijds jouw zorgverzekering van HEMA opzeggen.

Zorgverzekering opzeggen

Als je voor de eerste van januari overstapt naar een andere verzekering dan wordt de verzekering automatisch stopgezet. Als je jouw zorgverzekering op een ander moment wil opzeggen dan kan je een e-mail of een brief schrijven naar HEMA.

Tussentijds opzeggen

In sommige situaties kan je je zorgverzekering tussentijds bij HEMA opzeggen. Dit kan bijvoorbeeld wanneer je polisvoorwaarden in jouw nadeel veranderen of wanneer je voor een lange tijd in het buitenland gaat wonen.

Contactgegevens van HEMA

Website: https://zorgverzekeringhema.nl/

Telefoonnummer: 088 222 43 21

Email: info@zorgverzekerdbijhema.nl.

Vergelijk HEMA

Bij Verzekering.nl kan jij je zorgverzekering vergelijken zodat jij het meeste uit jouw zorgverzekering kan halen. Je kan via ons eenvoudig vergelijken en wellicht is HEMA voor jou de beste keuze.

Vergelijk verzekering


© copyright