Rhion inboedelverzekering

Waarom Rhion inboedelverzekering
De spullen die verzekerd zijn met de inboedelverzekering zijn alle bezittingen die onderdeel zijn van jouw huishouden. Onder de inboedel die je verzekert met de Rhion inboedelverzekering zijn onder andere: meubels, kleding, kostbaarheden en elektronica.

Je kan je laten verzekeren met de inboedelverzekering van Rhion. Door de jaren heen heb je ongemerkt een aardig bezit opgespaard. Het ene bezit is voor jou nog meer waard dan het andere, maar de middelen om alles zomaar even opnieuw te kopen hebben de meeste mensen niet. Het zou dan ook zeer zonde zijn als er schade toegebracht zou worden aan jouw spullen door bijvoorbeeld inbraak, een grote brand of een flinke lekkage. In zulke gevallen is het verstandig om een inboedelverzekering te hebben. De Rhion inboedelverzekering verzekert jouw dierbare bezittingen tegen allerlei risico’s. Wanneer je ouder bent dan 60 krijg je van Rhion een extra korting op de premie.

Welke bezittingen zijn verzekerd met de inboedelverzekering van Rhion?

De spullen die verzekerd zijn met de inboedelverzekering zijn alle bezittingen die onderdeel zijn van jouw huishouden. Jouw inboedel, ook wel roerende zaken genoemd zijn met de Rhion inboedel verzekering verzekerd tegen schade door onder andere brand, diefstal of waterschade. Onder de inboedel die je verzekert met de Rhion inboedelverzekering zijn onder andere: meubels, kleding, kostbaarheden en elektronica. Wat er precies is verzekerd tref je aan in de polisvoorwaarden van de inboedelverzekering.

Wat is wel verzekerd met inboedelverzekering?

Het is bij het afsluiten van een inboedelverzekering van Rhion handig om te weten wat er wel en niet verzekerd is. Daarom hebben wij de voorwaarden voor jou op een rijtje gezet. Je bent verzekerd met de Rhion inboedelverzekering:

  • Wanneer je schade hebt aan jouw inboedel.
  • Wanneer je schade onverwacht en onopzettelijk is veroorzaakt aan jouw inboedel.
  • Wanneer de schade zich binnen de looptijd van jouw inboedelverzekering van Rhion heeft voorgedaan.

 

 

Wat wordt er niet verzekerd met inboedelverzekering?

Met de inboedelverzekering van Rhion wordt je niet verzekerd:

  • Wanneer je schade hebt door huisdieren van jezelf of van een ander aan jouw inboedel.
  • Wanneer je schade hebt door normaal gebruik aan jouw inboedel zoals vlekken of krassen.
  • Wanneer je schade hebt door ongedierte aan jouw inboedel.

Welke dekkingen heeft inboedelverzekering Rhion?

Rhion biedt verschillende soorten keuzedekkingen aan. De keuzedekkingen die Rhion aanbiedt voor de inboedelverzekeringen zijn:

  • Verhuur: Wanneer je jouw woning verhuurt, kan het handig zijn als jij jouw bezittingen in jouw woning verzekert tegen schade met de Rhion inboedelverzekering.
  • Smart home: Dit is een handige keuze dekking in het geval je een woning hebt die voorzien is van geavanceerde technologie. Denk hierbij aan sensoren, en camera’s
  • Buitenhuisdekking: Wanneer je jouw bezittingen waaronder brillen, sieraden of sportuitrusting wilt verzekeren buitenshuis.
  • Glasdekking: Dit is een handige dekking, waarbij je de kosten van gebroken glas in jouw woning kan laten dekken.

Vergelijk jouw inboedelverzekering

Je kan op Verzekering.nl gemakkelijk en eenvoudig meerdere verzekeringen vergelijken. De Rhion inboedelverzekering is echter niet de enige inboedelverzekering die wij aanbieden. Verzekering.nl heeft samenwerkingen met veel verzekeraars. Wij bieden u graag de beste opties aan tegen de beste premie. Wij willen er voor zorgen dat wij met alle verzekeraars samen kunnen werken. Jammer genoeg is dat voor ons niet altijd haalbaar. Een van de verzekeringen die je niet bij ons kan afsluiten hierdoor is de Rhion inboedelverzekering. Bekijk welke inboedelverzekeringen je wel bij ons kan afsluiten met de knop hieronder.

Vergelijk inboedelverzekering

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven