Zakelijk

SNS Bank inboedelverzekering

Waarom SNS Bank inboedelverzekering
Bij inbraak of schade kan je al snel voor hoge kosten komen te staan. Het is in zulke gevallen dan handig als je goed en compleet gedekt bent met een SNS inboedelverzekering.

Een inboedelverzekering van SNS bank kan jouw bezittingen binnen jouw woonhuis dekken tegen schade door onder andere brand, bliksem of diefstal. Een inboedelverzekering is geen verplichte verzekering, maar het kan wel een verstandige keuze zijn om jouw bezittingen te verzekeren. Bij inbraak of schade kan je al snel voor hoge kosten komen te staan. Het is in zulke gevallen dan handig als je goed en compleet gedekt bent met een SNS inboedelverzekering. Bij SNS Bank kun je jouw inboedel eenvoudig en zorgeloos laten verzekeren met de SNS inboedelverzekering.

Inboedelverzekering SNS

De inboedelverzekering van SNS verzekert jouw bezittingen in jouw woonhuis. Het is wel handig om te weten in welke gevallen je wel of niet verzekerd bent met de inboedelverzekering SNS. Met de inboedelverzekering van SNS bank ben je wel verzekerd:

  • Wanneer je schade hebt aan spullen of schuttingen in jouw tuin.
  • Wanneer je schade hebt aan jouw inboedel door storm.
  • Wanneer je schade hebt aan jouw spullen door brand, bliksem of diefstal.
  • Wanneer je schade hebt door regen of sneeuw.

SNS inboedel

Je bent niet in alle gevallen verzekerd met de inboedelverzekering SNS. Je bent niet verzekerd met de inboedelverzekering SNS:

  • Wanneer je schade aan jouw spullen hebt door slijtage
  • Wanneer je schade aan jouw spullen hebt door slecht onderhoud.
  • Wanneer er een te grote schade is aangericht, die niet te verzekeren is. Je kan hierbij denken aan bijvoorbeeld schade door het doorbreken van een dijk.

 

 

Voorwaarden SNS Bank inboedelverzekeringen

Er zijn een aantal voorwaarden voor het nemen van een SNS inboedelverzekering. Jouw bezittingen in huis zijn met een basispakket
standaard verzekerd tegen schade door onder andere brand, neerslag en diefstal.
Je kunt er bij de SNS Bank inboedelverzekering ook voor kiezen om aanvullende keuzedekkingen te nemen voor
dat extra stukje zekerheid. De aanvullende keuze dekkingen die je kunt nemen
zijn: glas, kostbaarheden en buitenhuisdekking.

Wat kost de inboedelverzekering van SNS voor jou?

Wanneer je een inboedelverzekering van SNS wilt afsluiten, kan het interessant zijn wat kosten van de premie voor jou zullen zijn. De premie die jij voor de SNS inboedelverzekering betaalt is niet een vast bedrag. Het bedrag dat jij betaalt hangt af van een aantal factoren: je postcode, het type woning dat je hebt, je gezinssamenstelling en de aanvullende dekkingen die je kiest.

Vergelijk inboedelverzekering

We geven jou graag informatie over de SNS inboedelverzekering. Op Verzekering.nl kan je gemakkelijk vergelijken van het diverse aanbod aan inboedelverzekeringen. Wij hebben behalve de SNS inboedelverzekering ook een groot aanbod aan verzekeringsmaatschappijen. Wij kijken graag naar jouw persoonlijke situatie en willen jou aan de hand daarvan keuzes aanbieden die het beste aansluiten op jouw situatie. Jammer genoeg kan je bij ons geen SNS inboedelverzekering afsluiten. Wij streven ernaar om met zoveel mogelijk verzekeraars samen te werken, maar helaas lukt dat niet altijd. Je kan dus bij ons geen SNS inboedelverzekering afsluiten. We zetten de informatie over de SNS inboedelverzekering wel op onze website, omdat we het totale aanbod aan verzekeringen met je willen delen. Wat kan wel? Wij bieden groot aanbod aan inboedelverzekeraars aan op Verzekering.nl. Via de button hieronder kan je zien welke verzekeringen je wel via ons af kan sluiten.Vergelijk inboedelverzekeringen

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven