Zakelijk

Aegon inboedelverzekering

Waarom Aegon inboedelverzekering
Met de inboedelverzekering van Aegon zijn alle spullen in jouw huis verzekerd, inclusief je mobiel, tablet en laptop.

Ongeacht je woonsituatie kun je bij Aegon eenvoudig een inboedelverzekering afsluiten. Met de inboedelverzekering van Aegon zijn alle spullen in jouw huis verzekerd, inclusief je mobiel, tablet en laptop. Je kunt bij Aegon zelf kiezen welke dekking het beste bij jou past.

Wat je moet weten over de inboedelverzekeringen van Aegon

Aegon biedt 2 soorten inboedelverzekeringen aan: Basis en Royaal. Met de inboedelverzekering Royaal ben je gedekt voor alles wat onder de Basis inboedelverzekering valt, en meer. Je hebt ook de mogelijkheid om een aanvullende dekking af te sluiten voor glasschade.

Schade door diefstal of vandalisme buiten je eigen woning is alleen gedekt bij aantoonbare braaksporen aan het gebouw of motorvoertuig. De vergoeding bij diefstal uit een motorvoertuig hangt van de voorwaarden af waaronder je verzekerd bent. De inboedel mag niet langer dan drie maanden op een ander adres zijn, dit geldt voor zowel de Basis- als de Royaaldekking. Verlies- of vermissingschade wordt niet vergoed.

Als trouwe klant bij Aegon kun je profiteren van 2% loyaliteitskorting. Voor elk jaar dat je verzekerd bent bij Aegon, bouw je 2% loyaliteitskorting op, dit ontvang je na één jaar en kan oplopen tot 10%. 

De Basis inboedelverzekering

Met de Aegon inboedelverzekering Basis zijn je spullen in elk gebouw en motorvoertuig in Nederland gedekt. Buiten een gebouw of motorvoertuig is de Basis dekking alleen geldig voor schade door brand, ontploffing, blikseminslag en gewelddadige beroving of afpersing. 

  • Je spullen zijn verzekerd voor schade door bijvoorbeeld brand, storm, diefstal, inbraak en water.
  • Het standaard eigen risico bedraagt €100, maar je kunt dit aanpassen.
  • Een aanvullende dekking voor glas is beschikbaar.
  • Voor specifieke items zoals sieraden, verzamelingen en elektronische apparatuur zijn hogere vergoedingen mogelijk.
  • De inboedelverzekering is dagelijks opzegbaar.

De Royaal inboedelverzekering 

Met de Aegon inboedelverzekering Royaal geniet je van extra financiële zekerheid. Je inboedel is met de Royaal dekking gedekt tegen bijna alle onvoorziene gebeurtenissen, zoals bijvoorbeeld vallen of stoten. Bij schade kun je vertrouwen op de 24/7 schadeservice van Aegon, zodat je je geen zorgen hoeft te maken. 

  • Je bent ook gedekt voor schade die je per ongeluk aan je spullen hebt toegebracht, zowel binnen als buiten je woning.
  • Je spullen zijn verzekerd over de hele wereld.
  • Aegon Schade Service staat 24/7 tot je beschikking.

Afsluiten Aegon Inboedelverzekering

Ben je benieuwd of de Aegon inboedelverzekering geschikt is voor jou? Op Verzekering.nl kun je gemakkelijk en snel verschillende inboedelverzekeringen vergelijken. Bereken de premie die het beste bij jouw situatie past met de ‘vergelijk verzekering’ knop hieronder. Vergelijken, afsluiten en besparen is het gemakkelijkst met Verzekering.nl.
Vergelijk verzekering

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven