Hoe ervaar jij onze site?

Geef ons jouw mening zodat wij onze site
nog verder kunnen verbeteren.

klik hier
Op de hoogte
blijven?

Aegon inboedelverzekering

AEGON inboedelverzekering

De inboedelverzekering van AEGON verzekerd jouw inboedel tegen onprettige gebeurtenissen. Onder de inboedel verstaan we alle bezittingen in jouw woning, die je kan optillen en meenemen. Je kan hierbij denken aan bijvoorbeeld schilderijen, meubels of elektronische apparatuur. De Aegon inboedelverzekering is niet een verplichte verzekering, maar het kan jouw inboedel wel verzekeren van goede dekking bij schade. Het zal je maar overkomen. Jouw dure schilderij wordt gestolen. Of jouw meubels hebben schade door brand. Je kan in deze situaties voor kosten komen te staan, waar je in eerste instantie totaal niet op gerekend hebt. Dit kan natuurlijk heel vervelend zijn. De AEGON inboedelverzekering is er voor jou.

Vergelijk inboedelverzekeringen

AEGON inboedelverzekering basis

Bij de AEGON inboedelverzekering is het mogelijk om te kiezen voor een Basis Inboedelverzekering of een allrisk inboedelverzekering. Met de AEGON basisverzekering wordt jouw schade gedekt:

  • Wanneer er schade is veroorzaakt is aan jouw bezittingen door ontploffingen.
  • Wanneer er schade is veroorzaakt is aan jouw bezittingen door bliksem.
  • Wanneer jouw bezittingen zijn gestolen.
  • Wanneer er schade is veroorzaakt aan jouw bezittingen door neerslag, of waterleidingen.
  • Wanneer er schade is veroorzaakt aan jouw bezittingen door inbraak.

AEGON inboedelverzekering Allrisk

Bij de AEGON inboedelverzekering heb je de mogelijkheid om naast jouw AEGON inboedelverzekering basis ook een AEGON inboedelverzekering Allrisk af te sluiten. Bij het allriskpakket heb je een wereldwijde dekking voor schade aan jouw inboedel door diefstal of beschadiging. De allrisk verzekering van AEGON verzekert jouw inboedel binnens- en buitenshuis. Bij allrisk zijn jouw sieraden tot € 6000 verzekerd. Daarnaast zijn jouw audio-, visuele en computerapparatuur tot € 12.000 verzekerd.

Eigen risico AEGON inboedelverzekering

Het eigen risico bij de inboedelverzekering van AEGON is per pakket dat jij kiest verschillend. In het basispakket is het eigen risico bij de eerste schade van het kalenderjaar € 100 en het volgende schadeongeval € 250. In het allriskpakket is het eigen risico bij de eerste schade van het kalenderjaar € 0. En het volgende schadegeval € 250. Als je hier meer over wilt weten over de AEGON inboedelverzekering? Ga dan naar de site van AEGON.

Vergelijken inboedelverzekering

Op Verzekering.nl kan je gemakkelijk vergelijken van het diverse aanbod aan inboedelverzekeringen. Er is een groot aanbod aan verzekeraars om zo een inboedelverzekering te vinden die het beste op je behoeften aansluit. Er wordt hier gekeken naar jouw wensen en persoonlijke situatie. Bekijk met de knop hieronder welke inboedelverzekeringen je via Verzekering.nl kan afsluiten.

Vergelijk verzekering


© copyright