Zakelijk

ING inboedelverzekering

Waarom ING inboedelverzekering
Benieuwd naar een ING inboedelverzekering? Lees dan snel verder op Verzekering.nl ✔ Gemiddeld beoordeeld met 5/5 ✔ Vergelijk direct en bespaar!

Of we het nu hebben over jouw gloednieuwe bank of jouw zeer geliefde dressoir: jouw inboedel wil je niet beschadigd zien. Met een inboedelverzekering van de ING hoef je je hier gelukkig geen zorgen om te maken. Je bent hiermee namelijk verzekerd tegen zowel brand-, water-, als stormschade en eventuele diefstallen. Mensen vooruit helpen en helpen met besparen van geld: dat is waar het bij ING al sinds 1881 om draait. Ook behoefte aan deze zekerheid en het besparen van geld? Een inboedelverzekering van ING afsluiten is zo gebeurd op Verzekering.nl.

Wat dekt een inboedelverzekering ING?

Met een inboedelverzekering hoef je je geen zorgen te maken om eventuele schade aan jouw inboedel. Wat zo een inboedelverzekering inhoudt, verschilt echter per verzekeraar. Gelukkig ben je met een inboedelverzekering van ING verzekerd tegen vele uiteenlopende soorten schade. De ING bank vergoedt immers het volgende:

Brand-, water- en stormschade

  • Wanneer jouw inboedel jonger dan 10 jaar is, wordt de schade gebaseerd op de nieuwwaarde van jouw spullen en krijg je dit bedrag vergoed.
  • Wanneer jouw inboedel ouder dan 10 jaar is, krijg je de dagwaarde van jouw spullen vergoed.
  • Met een ING inboedelverzekering wordt schade aan de inboedel tot en met €150.000 vergoed.

Diefstal

  • Bij diefstal worden sieraden vergoed tot €5000 en computers en andere technologie tot €7500.
  • Gestolen spullen uit jouw auto worden tot €250 vergoed.
  • Gestolen spullen uit jouw kelderbox worden tot maximaal €250 vergoed.

Aanvullende dekkingen inboedelverzekering

Hoewel de inboedelverzekering van ING dus vele soorten schaden dekt tot zeer hoge bedragen, kan het zijn dat je behoefte hebt aan meer dekking. Ook daar heeft de ING bank aan gedacht. Je kunt jouw inboedelverzekering namelijk gemakkelijk uitbreiden met één of meer dekkingen. De volgende dekkingen worden aangeboden voor jouw inboedelverzekering van ING:

Basisdekking

Met een ING basisdekking hoef jij je geen zorgen meer te maken om eventuele storm-, water- of brandschade. Ook diefstallen oplopend tot 150.000 worden met deze basisdekking van de ING inboedelverzekering vergoed. Je zorgen maken om de kosten van een gestolen laptop of een kapotte televisie door weersomstandigheden is dus verleden tijd.

Allriskdekking

Hoewel jouw inboedel met een basisdekking al tegen vele soorten schade verzekerd is, is het afsluiten van een allriskdekking het overwegen waard. Met een basisdekking wordt alleen die schade vergoed waar jij geen invloed over hebt. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan schade die is ontstaan door blikseminslag. Met een allriskdekking is jouw inboedel daarentegen ook goed verzekerd wanneer jijzelf per ongeluk schade aanricht aan jouw spullen. Erg handig, zo een allrisk inboedelverzekering van ING, want een ongeluk zit in een klein hoekje.

Kostbaarhedendekking

Wanneer je erg veel dure sieraden of technologie in jouw woning hebt staan, komt een kostbaarhedendekking erg goed van pas. Bij de basisdekking worden sieraden tot maximaal €5000 vergoed en technologie tot €7500. Wanneer je een kostbaarhedendekking afsluit, krijg je echter tot €15000 vergoed. Daarnaast zijn deze dure spullen ook buitenshuis goed verzekerd met de extra dekking. Met een ING inboedelverzekering met kostbaarhedendekking is jouw geliefde, prijzige inboedel altijd veilig.

ING inboedelverzekering polis

Wat de kosten zijn van een ING inboedelverzekering, verschilt voor iedereen. De kosten hangen namelijk af van jouw woonsituatie, jouw type woning en de plek waar jij woont. Daarnaast hangt de polis van jouw inboedelverzekering ook af van de door jouw gekozen dekkingen. In zijn algemeenheid geldt dat hoe meer dekkingen je neemt, hoe hoger het kostenplaatje zal zijn. Je verdiepen in de kosten van een ING inboedelverzekering voordat je een verzekering afsluit, wordt dan ook sterk aangeraden.

Vergelijken inboedelverzekering ING

Wanneer je hebt besloten welke soort inboedelverzekering en eventuele dekkingen het beste bij jou passen, is het tijd om de verzekering af te sluiten. Twijfel je echter nog tussen verschillende verzekeraars? Dan raden we je aan om de inboedelverzekering van ING te vergelijken met behulp van een online vergelijkingsmachine voor inboedelverzekeringen. De inboedelverzekering van ING maakt geen onderdeel uit van onze vergelijker. Via Verzekering.nl kom je er in minder dan vijf minuten achter welke inboedelverzekering het beste bij jouw persoonlijke situatie en wensen past. Vergelijken, afsluiten en besparen was nog nooit zo makkelijk.
Let op! Om een ING inboedelverzekering te kunnen afsluiten heb je een ING betaalrekening nodig.

Vergelijk inboedelverzekeringen

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven