Hoe ervaar jij onze site?

Geef ons jouw mening zodat wij onze site
nog verder kunnen verbeteren.

klik hier
Op de hoogte
blijven?

ING Bank

ING Verzekeringen

Of je nu een inboedel- of toch een autoverzekering wilt afsluiten: met een ING verzekering zit je altijd goed. Sinds 1881 helpt de bank mensen vooruit met een positieve, toegankelijke instelling: overal en altijd. Ook het aanbieden van verzekeringen hoort daarbij! Door het afsluiten van één of meerdere ING verzekeringen ben je gedekt tegen schade én ben je verzekerd van ‘het gemak van alles onder één dak’. ING werkt exclusief samen met Nationale-Nederlanden en kan dus geen vergelijking van verschillende verzekeraars aanbieden. Benieuwd of een ING verzekering bij jou past? Verzekeringen vergelijken is zo gebeurd.

Een ING verzekering afsluiten

Welke ING verzekering het beste bij jou past, hangt af van jouw persoonlijke situatie en wensen. De verzekeraar biedt de volgende verzekeringen aan:

Een reisverzekering

Het afsluiten van een reisverzekering is altijd een goed idee, ongeacht hoe vaak je op vakantie gaat. Met een ING reisverzekering kun je zonder zorgen op pad. Deze ING verzekering komt standaard inclusief medische kosten en repatriëring.

Een autoverzekering

Met een veilig gevoel op pad is kinderspel met een ING verzekering. Of je nu een WA-, WA Extra of WA Casco autoverzekering wilt afsluiten: bij deze verzekeraar kun je altijd terecht.

Een woonverzekering

Schade aan jouw koop- of huurwoning? Met een woonverzekering ben je hier altijd goed tegen verzekerd.

Een aansprakelijkheidsverzekering

Het aanrichten van schade aan anderen of hun spullen kan de beste overkomen. Met deze verzekering van ING hoef jij je gelukkig geen zorgen te maken om de bijbehorende rekening. Zowel jij als jouw gezinsleden en eventuele huisdieren zijn verzekerd met deze verzekering.

  • Een mobielverzekering
  • Een rechtsbijstandverzekering

ING verzekeringen student

De ING bank is er voor iedereen; ook voor studenten. Daarom biedt de bank een verzekeringspakket bestaande uit drie ING verzekeringen voor de student aan: een inboedel-, ongevallen-, en aansprakelijkheidsverzekering. Door dit pakket af te sluiten betaal je als student zijnde een lagere premie voor dezelfde dekking. Erg handig dus, die ING verzekeringen voor de student.

Overstappen naar een ING verzekering

Hoewel het misschien erg ingewikkeld lijkt, is het overstappen naar een ING verzekering erg gemakkelijk. De verzekeraar begrijpt dat je er niet op zit te wachten om honderd formulieren in te moeten vullen en maakt het je om die reden graag zo makkelijk mogelijk. Door het uitvoeren van de volgende stappen heb jij zo jouw ING verzekeringen op orde: 1. Sluit een nieuwe ING verzekering af via Verzekering.nl 2. Bezoek de website opzeggen.nl, selecteer daar jouw oude verzekeraar en vul de gevraagde gegevens in. De opzegbrief wordt nu online voor je klaargemaakt. 3. Verstuur de brief online door op verzenden te klikken. Je bent nu overgestapt op een ING verzekering. Gaat er toch nog wat mis met de opzegging? Dan hoef je je daar geen zorgen om te maken. Wanneer je het stappenplan hebt gevolgd, ontvang je namelijk gratis juridische ondersteuning. Overstappen naar ING verzekeringen is dus niet alleen snel gebeurd, maar ook erg veilig.

ING verzekeringen en de Nationale Nederlanden

De ING bank werkt samen met de Nationale Nederlanden. Wanneer je een ING verzekering afsluit, wordt de ING bank jouw vaste, vertrouwde aanspreekpunt. Echter, alle financiële zaken worden door de ING bank overgedragen aan de Nationale Nederlanden. Zij incasseren jouw premie, betalen mogelijke schadevergoedingen aan je uit én zorgen voor de administratie van jouw verzekeringen. Deze financiële dienstverlener regelt dus alles achter de schermen van jouw ING verzekering.

Contactgegevens ING bank

Heb je vragen over jouw ING verzekeringen of wil je simpelweg in contact treden met de bank? Dat kan! Via de website van de ING kun je gemakkelijk met één van de vele medewerkers chatten. Ook is de bank telefonisch bereikbaar: - ING Particulier (ma – vr: 8:30 – 17:00 uur): 020 22 888 88

Welke verzekeringen heeft ING?

Gelukkig is schade melden bij de ING bank erg gemakkelijk. Bij de ING aansprakelijkheidsverzekering, kun je de schade zowel online, via de ING-app, als via de klantenservice melden.

...

ING bank biedt verschillende soorten aanvullende verzekeringen aan waarmee jij de dekking van jouw ING doorlopende reisverzekering gemakkelijk kunt uitbreiden.

...

Met een kortlopende reisverzekering van ING ben je goed verzekerd van een zorgeloze reis én lage kosten.

...

De kosten die je betaalt voor de ING woonhuisverzekering zijn per persoon verschillend. Als je een woonhuisverzekering ING wilt afsluiten, wordt er door ING gekeken naar jouw situatie. Lees verder voor meer info.

...

De externe kosten van de partijen, die ingeschakeld zijn door DAS worden door ING vergoed tot een maximaal bedrag van € 60.000 per gebeurtenis

...

Bij ING kun je kiezen uit twee verschillende soorten verzekeringen: een ING doorlopende en een ING kortlopende reisverzekering.

...


© copyright