Zakelijk

ING doorlopende reisverzekering

Waarom ING doorlopende reisverzekering
Zorgeloos op reis? Een reisverzekering sluit je af op Verzekering.nl ✔ Gemiddeld beoordeeld met 5/5 ✔ Vergelijk direct en bespaar vele euro’s!

Op vakantie gaan zonder zorgen: het kan gemakkelijk met een ING doorlopende reisverzekering. De verzekering kun je volledig aanpassen naar jouw eigen wensen. Aan elke reiziger is gedacht! Mensen helpen met geld besparen: dat is waar de ING bank al sinds 1881 goed in is. Weten wat een doorlopende reisverzekering inhoudt of een reisverzekering afsluiten? Verzekering.nl vertelt je alles wat je weten moet.

Doorlopende reisverzekering ING

Wanneer je regelmatig op reis gaat, is een doorlopende reisverzekering dé verzekering voor jou. Door het afsluiten van deze verzekering kun jij altijd onbezorgd op reis, óók wanneer je spontaan een weekend de deur uit wilt. Met een doorlopende reisverzekering van ING worden de volgende kosten gedekt:

  • Diefstal en beschadiging van en aan jouw bagage
  • Medische kosten en repatriëring (een onverwachte terugkeer naar huis wegens ziekte) binnen Europa
  • Hulpverlening via de alarmcentrale

Inhoud doorlopende reisverzekering

Kort of lang, ver weg of dichtbij: een doorlopende reisverzekering is er voor elk soort reiziger. Je kunt dus altijd, ongeacht jouw reisvoorkeuren, zonder zorgen op pad. Wat een doorlopende reisverzekering van ING precies inhoudt, staat opgenomen in de polisvoorwaarden van de verzekeraar. De verzekering is:

  • Voor een reisduur van maximaal 90 achtereenvolgende dagen
  • Voor betaalde overnachtingen die plaatsvinden binnen de grenzen van Nederland
  • Voor het privégedeelte van jouw stage, vrijwilligerswerk of zakelijke reizen die plaatsvinden in het buitenland
  • Gratis voor kinderen tot 5 jaar. Zij moeten echter wel opgenomen worden in de door jouw gekozen ING doorlopende reisverzekering
  • Voor maximaal 6 personen per verzekering geldig. Maximaal 2 van hen mogen ouder dan 21 jaar zijn.

 

Doorlopende reisverzekering dekking

Wanneer je de dekking van een doorlopende reisverzekering van ING niet uitgebreid genoeg vindt, kun je de verzekering altijd uitbreiden. De bank biedt verschillende soorten aanvullende verzekeringen aan waarmee jij de dekking van jouw doorlopende reisverzekering gemakkelijk kunt uitbreiden, namelijk:

Werelddekking

Wanneer je een doorlopende reisverzekering van ING afsluit, kun je verzekerd op reis binnen Europa en kun je zorgeloos naar onder andere Turkije en Groenland. Wanneer jouw reis een stuk verder weg plaatsvindt, kan het zijn dat deze niet gedekt wordt. Met een een werelddekking is dit probleem opgelost.

Wintersportdekking

Met deze dekking ben jij extra goed verzekerd wanneer jij op wintersport gaat. Zo is jouw wintersportuitrusting bijvoorbeeld tot maximaal 5000 euro gedekt en kun jij zorgeloos gebruikmaken van onder andere pistevervoer.

Automobilistenhulp

Of je nou op pad gaat met de auto, een camper of een motor: er kan van alles misgaan op de weg. Met deze aanvullende dekking voor een ING doorlopende reisverzekering, hoef jij je hier gelukkig geen zorgen om te maken. De verzekeraar staat tijdens zulk soort onprettige situaties immers altijd voor jouw klaar: óók wanneer het gaat om het betalen van eventuele rekeningen.

ING doorlopende reisverzekering afsluiten

Overtuigd van de reisverzekering en eventuele dekkingen? Dan is het tijd om een ING doorlopende reisverzekering af te sluiten. Indien je zeker wilt zijn van jouw keuze, raden we je aan om een vergelijkingsmachine voor reisverzekeringen in te vullen. Zo weet je zeker dat jij de juiste keuze maakt. Het vergelijken, afsluiten en besparen van verzekeringen was nog nooit zo makkelijk. Let op! Om een ING reisverzekering te kunnen afsluiten heb je een ING betaalrekening nodig.

Vergelijk reisverzekeringen

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven