ING Verzekeringen

Waarom ING Verzekeringen
Of je nu een inboedel- of toch een autoverzekering wilt afsluiten: met een ING verzekering zit je altijd goed.

ING Verzekeringen

Of je nu een inboedel- of toch een autoverzekering wilt afsluiten: met een ING verzekering zit je altijd goed. Sinds 1881 helpt de bank mensen vooruit met een positieve, toegankelijke instelling: overal en altijd. Ook het aanbieden van verzekeringen hoort daarbij! Door het afsluiten van één of meerdere ING verzekeringen ben je gedekt tegen schade én ben je verzekerd van ‘het gemak van alles onder één dak’. ING werkt exclusief samen met Nationale-Nederlanden en kan dus geen vergelijking van verschillende verzekeraars aanbieden. Benieuwd of een ING verzekering bij jou past? Verzekeringen vergelijken is zo gebeurd.

Een ING verzekering afsluiten

Welke ING verzekering het beste bij jou past, hangt af van jouw persoonlijke situatie en wensen. De verzekeraar biedt de volgende verzekeringen aan:

Een reisverzekering

Het afsluiten van een reisverzekering is altijd een goed idee, ongeacht hoe vaak je op vakantie gaat. Met een ING reisverzekering kun je zonder zorgen op pad. Deze ING verzekering komt standaard inclusief medische kosten en repatriëring.

Een autoverzekering

Met een veilig gevoel op pad is kinderspel met een ING verzekering. Of je nu een WA-, WA Extra of WA Casco autoverzekering wilt afsluiten: bij deze verzekeraar kun je altijd terecht.

Een woonverzekering

Schade aan jouw koop- of huurwoning? Met een woonverzekering ben je hier altijd goed tegen verzekerd.

Een aansprakelijkheidsverzekering

Het aanrichten van schade aan anderen of hun spullen kan de beste overkomen. Met deze verzekering van ING hoef jij je gelukkig geen zorgen te maken om de bijbehorende rekening. Zowel jij als jouw gezinsleden en eventuele huisdieren zijn verzekerd met deze verzekering.

  • Een mobielverzekering
  • Een rechtsbijstandverzekering

ING verzekeringen student

De ING bank is er voor iedereen; ook voor studenten. Daarom biedt de bank een verzekeringspakket bestaande uit drie ING verzekeringen voor de student aan: een inboedel-, ongevallen-, en aansprakelijkheidsverzekering. Door dit pakket af te sluiten betaal je als student zijnde een lagere premie voor dezelfde dekking. Erg handig dus, die ING verzekeringen voor de student.

ING verzekeringen en de Nationale Nederlanden

De ING bank werkt samen met de Nationale Nederlanden. Wanneer je een ING verzekering afsluit, wordt de ING bank jouw vaste, vertrouwde aanspreekpunt. Echter, alle financiële zaken worden door de ING bank overgedragen aan de Nationale Nederlanden. Zij incasseren jouw premie, betalen mogelijke schadevergoedingen aan je uit én zorgen voor de administratie van jouw verzekeringen. Deze financiële dienstverlener regelt dus alles achter de schermen van jouw ING verzekering.

Contactgegevens ING bank

Heb je vragen over jouw ING verzekeringen of wil je simpelweg in contact treden met de bank? Dat kan! Via de website van de ING kun je gemakkelijk met één van de vele medewerkers chatten. Ook is de bank telefonisch bereikbaar:
– ING Particulier (ma – vr: 8:30 – 17:00 uur): 020 22 888 88

Welke verzekeringen heeft ING Verzekeringen?

Particulier


De kosten die je betaalt voor de ING woonhuisverzekering zijn per persoon verschillend. Als je een woonhuisverzekering ING wilt afsluiten, wordt er door ING gekeken naar jouw situatie. Lees verder voor meer info.
De externe kosten van de partijen, die ingeschakeld zijn door DAS worden door ING vergoed tot een maximaal bedrag van € 60.000 per gebeurtenis
Gelukkig is schade melden bij de ING bank erg gemakkelijk. Bij de ING aansprakelijkheidsverzekering, kun je de schade zowel online, via de ING-app, als via de klantenservice melden.
ING bank biedt verschillende soorten aanvullende verzekeringen aan waarmee jij de dekking van jouw ING doorlopende reisverzekering gemakkelijk kunt uitbreiden.
Of we het nu hebben over jouw gloednieuwe bank of jouw zeer geliefde dressoir: jouw inboedel wil je niet beschadigd zien. Met een inboedelverzekering van de ING hoef je je hier gelukkig geen zorgen om te maken.
Als je met jouw auto op pad gaat, doe je dit natuurlijk het liefst veilig en zonder zorgen. Of je nu kiest voor de in Nederland verplichte WA-, WA extra- of WA Casco autoverzekering: met een ING autoverzekering kun jij altijd zorgeloos de weg op
Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven