Zakelijk

ING rechtsbijstandverzekering

Waarom ING rechtsbijstandverzekering
Je kan je laten verzekeren met de ING rechtsbijstandsverzekering. De ING rechtsbijstandverzekering dekt alle interne kosten van juristen en advocaten van DAS.

De rechtsbijstandverzekering van ING is een verzekering, waarbij je kan rekenen op juridische hulp en advies bij ongevallen. Een ongeval kan iedereen overkomen. Je krijgt bijvoorbeeld een conflict met jouw buren over een geplaatste schutting. Of je hebt bijvoorbeeld een conflict met de winkelier, omdat je ontevreden bent met een geleverde dienst of product. De ING rechtsbijstandverzekering verzekert jou van hulp en advies bij juridische conflicten.

Rechtsbijstandverzekering ING

De rechtsbijstandverzekering verzekert jou tegen kosten van juridische hulp bij conflicten. Met de rechtsbijstandverzekering ben je verzekerd:

  • Wanneer je als consument een conflict hebt met de winkelier.
  • Wanneer je conflict hebt met een ander, waarbij je juridische hulp of advies nodig hebt.
  • Wanneer je een conflict hebt met jouw werkgever.

Wat wordt er niet verzekerd met de rechtsbijstandverzekering?

Met de ING rechtsbijstandverzekering wordt je niet in alle gevallen verzekerd. Er zijn een aantal situaties, waarin je niet verzekerd bent met de rechtsbijstandverzekering. Je bent niet verzekerd met de ING rechtsbijstandverzekering:

  • Als je een conflict hebt bij een strafzaak. Mocht de er een rechterlijke uitspraak zijn, waarbij je vrijgesproken of ontslag krijgt voor rechtsvervolging, dan vergoedt de ING rechtsbijstandverzekering wel de kosten.
  • Als je een conflict hebt dat het gevolg is van verhuur of exploitatie van jouw bezittingen.
  • Als je een conflict met een motorrijtuig, terwijl de bestuurder niet bevoegd was om te rijden.

Premie rechtsbijstandverzekering ING

De premie van de rechtsbijstandverzekering is afhankelijk van een aantal factoren. De factoren die een rol spelen bij de premieberekening van de rechtsbijstandverzekering ING zijn jouw gezinssituatie en het juridische probleem dat je verzekert. Ook kan je bij de rechtsbijstand ervoor kiezen om jouw premie jaarlijks of maandelijks te betalen. Bij het afsluiten van de premie betaal je eenmalig poliskosten van 5 euro.

Vergoeding rechtsbijstandverzekering

De ING rechtsbijstandverzekering vergoedt alle interne kosten van juristen en advocaten van DAS. Daarnaast worden de externe kosten van de partijen, die ingeschakeld zijn door DAS vergoed tot een maximaal bedrag van € 60.000 per gebeurtenis. De rechtsbijstandverzekering vergoedt daarnaast ook conflicten buiten Europa tot een maximaal bedrag van € 5.000 per gebeurtenis. In het geval dat je zelf een advocaat inschakelt, wordt een bedrag van € 12.500 per gebeurtenis. Mocht je een beroep willen doen op de ‘Mediation bij echtscheiding’ wordt er door de rechtsbijstandverzekering een maximaal bedrag van € 3.000 per mediation.

Vergelijk op Verzekering.nl

Via Verzekering.nl kun je verzekeringen vergelijken & afsluiten. Wij bieden veel verzekeraars aan en helpen jou graag bij het vinden van de juiste verzekering voor jou. Natuurlijk willen wij samenwerken met iedere verzekeraar. Echter is dat niet altijd het geval. Je kan dus geen ING rechtsbijstandverzekering via Verzekering.nl afsluiten. Bekijk met behulp van de knop hieronder welke rechtsbijstandverzekering je wel via Verzekering.nl kan afsluiten.

Vergelijk rechtsbijstandverzekeringen

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven