Zakelijk

ING opstalverzekering

Waarom ING opstalverzekering
Het afsluiten van een ING woonhuisverzekering kan snel en gemakkelijk. Je kan de ING woonhuisverzekering online afsluiten via de site van ING.

De opstalverzekering van ING is een verzekering, waarmee je jouw woonhuis verzekerd tegen schade. Schade is in veel gevallen niet alleen onaangenaam, maar ook onvoorspelbaar. Een ongeluk zit namelijk vaak in een klein hoekje. Als gevolg van een ongeluk aan jouw woonhuis kun je in veel gevallen te maken krijgen met onverwachte kosten. In het geval dat je niet voor verassingen wilt komen te staan, kun je ervoor kiezen om je te verzekeren met de ING opstalverzekering. De ING zorgt ervoor dat jouw woonhuis bij onder andere brand of storm goed verzekerd is. Je kan met een opstalverzekering rekenen op een goede schadeafhandeling.

Vergelijk opstalverzekeringen

Voorwaarden opstalverzekering ING

Wanneer je jouw woonhuis wilt verzekeren met de woonhuisverzekering ING, moet je aan een aantal voorwaarden voldoen. De voorwaarden waaraan je bij de opstalverzekering aan moet voldoen zijn:

  • Je maakt particulier gebruik van jouw woonhuis.
  • Jouw woonhuis is van steen of beton gebouwd.
  • Jouw woonhuis is gebouwd na 1850.
  • Jouw woonhuis heeft geen dak van riet.
  • Jouw woonhuis valt niet onder recreatiewoning, stacaravan, woonboot of rijksmonument.

Dekkingen opstalverzekering ING

Basisdekking

Je hebt bij de ING keuze uit de basisdekking of de allrisk dekking. Met de basisdekking ben je standaard verzekerd tegen schade door een aantal gebeurtenissen. Met de ING opstalverzekering is jouw woonhuis verzekerd tegen schade:

  • Wanneer jouw woonhuis schade heeft door brand, bliksem of storm.
  • Wanneer jouw woonhuis schade heeft door (riool)water.
  • Wanneer jouw woonhuis schade heeft door inbraak of poging daartoe.
  • Wanneer jouw woonhuis schade heeft door vandalisme.
Allriskdekking

Je hebt bij de ING ook de mogelijkheid om te kiezen voor een allriskdekking. Met de allriskdekking van de ING opstalverzekering ben je gedekt voor alle schades uit jouw basispakket + de schades die je zelf zonder opzet veroorzaakt.

Opstalverzekering ING

Wat kost de ING woonhuisverzekering voor jou?

De kosten die je betaalt voor de opstalverzekering zijn per persoon verschillend. Als je een opstalverzekering van de ING wilt afsluiten, wordt er door ING gekeken naar jouw situatie. Bij de berekening van de premie van jouw ING inboedelverzekering wordt er gekeken naar: de samenstelling van jouw gezin, type woonhuis, de woonplek en het aantal kamers van jouw woonhuis.

Schade woonhuisverzekering ING

Stel je voor dat je schade hebt. Wat nu? Bij de ING opstalverzekering gaat de schade afhandeling snel en eenvoudig. In het geval dat je schade hebt, moet je zo snel als mogelijk contact opnemen met ING. Je kan je schade melden bij de schadeafdeling, die 24/7 te bereiken is. Daarnaast kan je jouw schade ook melden via Mijn ING of de ING app.

Vergelijk opstalverzekeringen

Via Verzekering.nl kun je verzekeringen met elkaar vergelijken. Ben jij op zoek naar een goede deal voor een woonhuisverzekering? Verzekering.nl helpt je graag bij het zoeken van een opstalverzekering, die goed bij je past. Behalve de opstalverzekering van ING geven wij ook informatie over andere woonhuisverzekeringen.

Wij willen met zoveel mogelijk verzekeringen een samenwerkingsverband hebben. Helaas is dat voor verzekering.nl niet altijd te realiseren. Je kan via ons dus geen opstalverzekering ING afsluiten. Bekijk de knop hieronder om te kijken welke verzekeringen je wel via Verzekering.nl kan afsluiten.

Opstalverzekeringen vergelijken

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven