Zakelijk

ING reisverzekering

Waarom ING reisverzekering
Een reisverzekering vergelijken en afsluiten doe je op Verzekering.nl ✔ Gemiddeld beoordeeld met 5/5 ✔ Vergelijk, sluit af en bespaar direct!

ING reisverzekering

Ingepakte koffers, een geldend paspoort en een ING reisverzekering: je bent klaar om op reis te gaan! Of je nu in Nederland blijft, naar het buitenland vertrekt, een korte periode of een lange periode wegblijft; een reisverzekering van de ING bank komt altijd goed van pas. Onbezorgd van jouw vakantie genieten was nog nooit zo makkelijk met een korte- of doorlopende verzekering. Een ING reisverzekering is zo afgesloten op Verzekering.nl. Met een positieve én toegankelijke houding mensen vooruithelpen: daar draait het bij de bank om.

 

Vergelijk je reisverzekeringen

Reisverzekering ING

Bij deze verzekeraar kun je kiezen uit twee verschillende soorten verzekeringen: een ING doorlopende en een ING kortlopende reisverzekering. Hoewel je met beide verzekeringen veilig op reis kunt, zijn er belangrijke verschillen waar je rekening mee moet houden.

De ING doorlopende reisverzekering

Met een doorlopende reisverzekering van ING kun je voor een langere tijd zonder zorgen op reis. De maximale verzekerde reisduur van deze verzekeraar bedraagt 90 aaneengesloten dagen. Dit betekent dus dat je zo een drie maanden aan één stuk door zorgeloos kunt genieten! Enkele andere belangrijke kenmerken van een doorlopende reisverzekering van de ING bank zijn:
De reisverzekering is gratis voor kinderen tot 5 jaar.
Met een ING reisverzekering kun je maximaal 6 mensen tegelijkertijd verzekeren. Wel mogen er maximaal 2 ouder dan 21 jaar zijn.
Standaard inclusief repatriëring (gratis terug naar jouw land reizen bij ziekenhuisopname) en medische kosten

De ING kortlopende reisverzekering

Indien je graag onbezorgd van jouw vakantie geniet, maar je niet vaak op vakantie gaat, is een kortlopende reisverzekering van ING voor jou weggelegd. Met deze reisverzekering kun je namelijk volledig verzekerd en zonder zorgen op pad zonder de hogere kosten van een doorlopende verzekering. Kenmerken van een ING kortlopende reisverzekering zijn:
De reisverzekering is er ook voor betaalde overnachtingen in Nederland
Tot 5 jaar zijn kinderen gratis meeverzekerd
Je betaalt slechts €100 euro eigen risico per gebeurtenis met betrekking tot jouw bagage

Aanvullende dekkingen reisverzekering ING

Wanneer je voor een kortlopende of doorlopende reisverzekering van ING hebt gekozen, is het tijd voor het kiezen van eventuele dekkingen. De verzekeraar biedt uiteenlopende dekkingen aan die passen bij uiteenlopende wensen: niet iedere reiziger is hetzelfde! Enkele van de aanvullende dekkingen voor een reisverzekering van ING zijn:

De annuleringsdekking

Het kan gebeuren dat jij niet meer op reis kan door een onvoorziene gebeurtenis. Hierbij kun je denken aan het ter overlijden komen van een familielid of onvrijwillige werkloosheid. Wanneer je te maken krijgt met zo een onprettige gebeurtenis denk je liever niet aan eventuele annuleringskosten van jouw reis. Met een annuleringsdekking van ING hoef je dit gelukkig ook niet; de ING bank dekt deze kosten tenslotte gewoon.

Werelddekking reisverzekering ING

Hoewel je met de basis reisverzekering van ING in de meeste gevallen onbezorgd op vakantie kunt, worden verre reizen niet altijd gedekt. Voor verdere reizen wordt dan ook aangeraden om een werelddekking af te sluiten. Met zo een dekking ben je, ongeacht waar je naartoe gaat, verzekerd.

De kosten van een ING reisverzekering

Hoeveel je maandelijks betalen moet voor een reisverzekering van de ING bank hangt af van jouw persoonlijke situatie, wensen en eventuele extra dekkingen. In het algemeen geldt dat hoe meer dekkingen je afsluit, hoe hoger de maandelijkse kosten zullen uitvallen. Ook neemt de premie toe indien je de verzekering afsluit voor meerdere (oudere) mensen. Zeker weten dat je de voordeligste keuze maakt? Vul dan de vergelijkingsmachine voor reisverzekeringen in en kom erachter.

Reisverzekering ING vergelijken

Een ING reisverzekering kent dus zeer vele voordelen. Toch is het handig om, voordat je een kortlopende of doorlopende reisverzekering afsluit, reisverzekeringen te vergelijken. Met de online vergelijkingsmachine van Verzekering.nl is dit zo gebeurd. Binnen minder dan vijf minuten kom je erachter welke reisverzekering en verzekeraar het beste bij jou passen. Vergelijken, afsluiten, besparen én veilig op reis gaan was nog nooit zo makkelijk.
Let op! Om een ING reisverzekering te kunnen afsluiten heb je een ING betaalrekening nodig.

 

Vergelijk reisverzekeringen

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven