Zakelijk

ING aansprakelijkheidsverzekering

Onze top 5 aansprakelijkheidsverzekeraars
Waarom ING aansprakelijkheidsverzekering
Een ING aansprakelijkheidsverzekering afsluiten doe je op Verzekering.nl ✔ Gemiddeld beoordeeld met 5/5 ✔ Sluit nu jouw verzekering af en bespaar vele euro’s

Of je nu per ongeluk een dure spiegel van jouw buurvrouw kapot laat vallen, of jouw hond een gazon weet te verwoesten: een ongeluk zit in een klein hoekje. De kosten van deze ongelukken kunnen erg oplopen. Sinds 1881 helpt de ING bank mensen met het besparen van geld én onnodige kosten. Met een ING aansprakelijkheidsverzekering is je zorgen maken om hoge rekeningen dan ook verleden tijd. Meer weten over ING? Verzekering.nl vertelt je alles wat je weten moet.

Wat wordt gedekt met de aansprakelijkheidsverzekering?

Ondanks meerdere verzekeraars een aansprakelijkheidsverzekering aanbieden, verschilt het aanbod onderling. Met de ING aansprakelijkheidsverzekering ben je in ieder geval wereldwijd goed verzekerd tegen materiële- en letselschade. Met de aansprakelijkheidsverzekering van ING profiteer je daarnaast van de volgende kenmerken:

  • Een wereldwijde dekking tot €2.500.000
  • Gezinsleden, huisdieren, loges en mensen die in jouw huis het huishouden verrichten, zijn gedekt tegen eventuele schade
  • Geleende spullen zijn tot €25.000 verzekerd
  • Je bent tot €25.000 verzekerd wanneer er schade ontstaat tijdens de uitvoering van een vriendendienst. Hierbij kun je denken aan iemand helpen met verhuizen.
De prijs van een aansprakelijkheidsverzekering van ING

Wanneer je een ING betaalrekening hebt, kun je jezelf gemakkelijk verzekeren bij deze verzekeraar. Hoeveel je uiteindelijk betalen gaat voor deze ING aansprakelijkheidsverzekering, verschilt echter per persoon. De premie die je maandelijks betalen moet, hangt af van zowel jouw gezinssamenstelling en het door jouw gekozen verzekerde bedrag. Hoe hoger dit bedrag, hoe meer je maandelijks voor de aansprakelijkheidsverzekering zult moeten betalen.

Schade melden met een aansprakelijkheidsverzekering

Wanneer je schade hebt aangericht, wil je dit natuurlijk zo snel mogelijk oplossen. Gelukkig is schade melden bij de ING bank erg gemakkelijk. Wanneer je een ING aansprakelijkheidsverzekering hebt, kun je de schade zowel online, via de ING-app, als via de klantenservice melden. Na het melden zal er binnen vijf werkdagen contact met je worden opgenomen. Met een aansprakelijkheidsverzekering van de ING is schade zo verholpen.

 

 

 

 

 

 

Wat wordt niet gedekt met een ING aansprakelijkheidsverzekering?

Met een aansprakelijkheidsverzekering van de ING bank ben je dus tegen vele soorten schade aan anderen en hun spullen verzekerd; ongeacht de prijs. Toch worden niet alle schades met een ING aansprakelijkheidsverzekering gedekt. Enkele voorbeelden van schades die niet gedekt worden, zijn:

  • De schade die je aanricht nog vóór het contract is ingegaan. Voor deze kosten moet je zelf opdraaien
  • Schade die je hebt veroorzaakt met een voertuig zoals een auto of een motor. Hiervoor kun je een autoverzekering afsluiten.
  • Schade die niet per ongeluk, maar opzettelijk is veroorzaakt
  • Schade aan spullen waarover je huur betaalt en die staan opgenomen in een huurcontract

Niet alleen de bovenstaande punten, maar ook andere zaken worden niet altijd verzekerd met een ING aansprakelijkheidsverzekering. In de polisvoorwaarden lees je hier meer over.

Aansprakelijkheidsverzekering studenten

De ING bank is er voor iedereen, maar begrijpt dat studenten het financieel gezien niet altijd even breed hebben. De verzekeraar biedt om die reden een studentenverzekering aan die bestaat uit drie onderdelen: een inboedel-, ongevallen- en een aansprakelijkheidsverzekering. De aansprakelijkheidsverzekering van ING voor studenten is met dit pakket een stuk betaalbaarder: premies starten al vanaf €3,76 per maand!

Een vijf-sterren aansprakelijkheidsverzekering van ING

In september 2021 heeft het bedrijf MoneyView een recht- en aansprakelijkheidstest uitgevoerd. Uit deze test kwam naar voren dat de ING aansprakelijkheidsverzekering één van de beste opties is indien je deze soort verzekering wilt afsluiten. De ING bank ontving maar liefst vijf sterren mede dankzij de dekking van overige kosten. Hierbij kun je denken aan de vergoeding van aansprakelijkheidsschades aan geleende producten. Een ING aansprakelijkheidsverzekering afsluiten is het overwegen waard.

Een aansprakelijkheidsverzekering vergelijken via Verzekering.nl

Of je er nu al zeker van bent dat je een ING aansprakelijkheidsverzekering (voor studenten) wilt afsluiten, of nog twijfelt: het vergelijken van verschillende verzekeraars kan nooit kwaad. Om dit proces te vergemakkelijken, heeft Verzekering.nl een online vergelijkingsmachine ontworpen. Met deze vergelijkingsmachine voor aansprakelijkheidsverzekeringen vind je binnen minder dan vijf minuten de beste verzekeraar passend bij jouw situatie én wensen. Vergelijken, afsluiten en besparen was nog nooit zo gemakkelijk.
Let op! Om een ING aansprakelijkheidsverzekering te kunnen afsluiten heb je een ING betaalrekening nodig.

Vergelijk aansprakelijkheidsverzekeringen

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven