Zakelijk

ING autoverzekering

Waarom ING autoverzekering
Een ING autoverzekering afsluiten doe je op Verzekering.nl ✔ Gemiddeld beoordeeld met 5/5 ✔ Sluit nu jouw verzekering af en bespaar vele euro’s.

Als je met jouw auto op pad gaat, doe je dit natuurlijk het liefst veilig en zonder zorgen. Of je nu kiest voor de in Nederland verplichte WA-, WA extra– of WA Casco autoverzekering: met een autoverzekering van ING kun jij altijd zorgeloos de weg op. Samen met de Nationale Nederlanden lost de bank al sinds 2014 uiteenlopende schades op. Je zorgen maken om de kosten van eventuele ongelukjes en schade is dan ook verleden tijd met een autoverzekering van ING. Meer weten over ING? Verzekering.nl vertelt je alles wat je weten moet.

Autoverzekering ING

Wanneer je in Nederland woont, ben je bij wet verplicht om een WA- autoverzekering af te sluiten. Onverzekerd de weg op gaan is in Nederland immers een strafbaar feit. Naast de WA- autoverzekering kun je bij ING ook andere, uitgebreidere autoverzekeringen afsluiten. Welke autoverzekering het beste bij jou past, hangt af van jouw persoonlijke situatie, wensen en voertuig. Bij deze verzekeraar kun je kiezen uit de volgende drie autoverzekeringen:

De WA- ING autoverzekering

De WA- autoverzekering is het goedkoopst van de drie, maar dekt dan ook het minst. Met deze basisdekking ben je verzekerd tegen schade die je aanricht aan anderen: zowel voertuigen als mensen. Ook wanneer je jouw auto aan een ander uitleent is deze verzekering geldig.

De WA Extra autoverzekering van ING

De WA Extra autoverzekering dekt al datgene wat de basisdekking dekt en nog veel meer. Met deze verzekering ben je verzekerd tegen schade aan anderen, maar ook tegen brand-, diefstal- storm- en ruitschade. Ook de accessoires van jouw voertuig zijn tot maar liefst €2500 gedekt met deze ING verzekering.

De WA Casco autoverzekering van ING

Met een WA Casco autoverzekering ben jij verzekerd tegen de bovenstaande schades, maar ook tegen de eventuele schade die jij zelf per ongeluk aan jouw voertuig hebt aangericht. Deze zeer uitgebreide dekking biedt je optimale zekerheid, maar hier betaal je dan ook voor. De WA- Casco autoverzekering is vooral interessant voor nieuwere auto’s tot ongeveer vijf jaar.

Dekkingen autoverzekering

Bij de ING bank kun je, indien je daar behoefte aan hebt, extra dekkingen afsluiten bovenop de door jouw gekozen ING autoverzekering. Je kunt kiezen uit twee dekkingen: een schadeverzekering inzittenden en een rechtsbijstand autoverzekering. Met de schadeverzekering inzittenden ontvang je een vergoeding als spullen in jouw auto of inzittenden schade oplopen. Een rechtsbijstand autoverzekering komt vooral goed van pas indien je betrokken bent geraakt bij een ongeluk.

Autoverzekering berekenen ING

Hoeveel je maandelijks betalen moet voor een ING autoverzekering hangt af van jouw persoonlijke situatie, jouw voertuig en de door jouw gekozen dekkingen. In ieder geval geldt dat hoe meer dekkingen je afsluit, hoe meer je zult moeten betalen. Benieuwd naar de hoogte van jouw premie? De kosten van een ING verzekering berekenen is zo gebeurd.

Vergelijken ING autoverzekering

Of je er nu zeker van bent dat een autoverzekering van ING bij jou past of niet: het vergelijken van verschillende autoverzekeringen is altijd een goed idee. Met behulp van de online vergelijkingsmachine voor autoverzekeringen kom je er binnen minder dan vijf minuten achter of een autoverzekering van ING de beste optie voor jou is. Zo weet je zeker dat je nooit te veel betaalt voor jouw autoverzekering. Vergelijken, afsluiten en besparen is zo gebeurd met behulp van Verzekering.nl
Let op! Om een ING autoverzekering te kunnen afsluiten heb je een ING betaalrekening nodig.

Vergelijk autoverzekeringen

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven