Particulier

Is een milieuschadeverzekering verplicht voor VvE?

Het eenvoudige antwoord op de vraag “Is de milieu­schade­verzekering verplicht voor een VvE?” is nee. De milieu­schade­verzekering is niet verplicht voor een VvE. Toch wordt het sterk aangeraden voor een VvE om een milieu­schade­verzekering af te sluiten. De kosten van milieuschade kunnen namelijk snel hoog oplopen. En ja, ook een VvE loopt het risico gecon­fronteerd te worden met milieu­schade.

De milieuschade­verzekering

De milieuschadeverzekering beschermt de verzekerde tegen vervelende en onverwachte schade. Milieuschade loopt al snel op in de vele tienduizenden euro’s. Een bedrag dat niet veel VvE’s kunnen missen. De milieuschadeverzekering biedt dekking tegen milieuschade als gevolg van bijvoorbeeld brand of storm.

Waarom de VvE wél een milieuschadeverzekering moet afsluiten

Zoals eerder vermeld, loopt ook een VvE het risico om geconfronteerd te worden met milieuschade. De kosten voor milieuschade kunnen snel oplopen. Om de VvE goed te beschermen, is het daarom verstandig om een milieuschadeverzekering af te sluiten.

Daarnaast kan de VvE profiteren van de volgende voordelen van de milieuschadeverzekering:

  • Verzekerd tegen schade van tienduizenden euro’s.
  • Verzekerd tegen onderzoekskosten.
  • Onbezorgd de VvE besturen.

Offerte milieuschadeverzekering VvE aanvragen

Ben je als bestuurder van een VvE geïnteresseerd in het afsluiten van een milieuschadeverzekering of een VvE-verzekering? Vraag dan nu een offerte aan. De verzekeringsspecialisten van EVR stellen graag een offerte op maat op. Je kunt eventueel nog aanvullende dekkingen kiezen en een verzekering samenstellen die aan de wensen van de VvE voldoet. Zo zorgen we samen voor een milieuschadeverzekering of VvE-verzekering die alle risico’s voldoende dekt.Adviseren, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl

Artikel delen:

Scroll naar boven