Particulier

Avéro achmea VVE verzekering

Waarom Avéro achmea VVE verzekering
De Avéro Achmea VVE verzekering is een verzekeringspakket wat samengesteld is door specialisten, waarbij de belangrijkste risico’s gedekt worden voor de VVE

De Avéro Achmea VVE verzekering beschermt Verenigingen van Eigenaren tegen de mogelijke financiële schade wat het gevolg is van schade aan het gebouw. Het verzekeringspakket wat namens EVR wordt aangeboden omvat verschillende verzekeringen, waaronder gebouwen-, aansprakelijkheids- en bestuurdersaansprakelijkheidsverzekeringen.

 

Het afsluiten van een VVE verzekering is een verstandig keuze, maar vaak wordt het ook verplicht om een verzekering binnen het pakket af te sluiten. Het wordt daarom aanbevolen om het verzekeringspakket te bekijken. Het pakket kan worden aangepast aan de wensen van de ondernemer en verzekeringsadviseurs zullen helpen bij het kiezen van de juiste verzekeringen.

 

Een van de voordelen van de VVE verzekering van Avéro Achmea is de ruime dekking en de verschillende soorten verzekeringen die binnen het pakket zitten. Het verzekeringspakket kan samengesteld worden naar de wensen en behoefte. Onze verzekeringsadviseurs zullen je bijstaan tijdens het afsluiten van de verzekering. Hierdoor krijg je een passend advies van een specialist, waardoor de verzekering aan zal sluiten bij de wensen. Binnen het VVE pakket zijn er verschillende verzekeringsmogelijkheden, waardoor het van belang is om de risico’s in kaart te brengen. Hierdoor kan er bepaald worden welke verzekeringen deze risico’s moeten gaan inperken.

Wat houdt het VVE verzekeringspakket in?

De gebouwenverzekering is de belangrijkste verzekering voor Verenigingen van Eigenaren. Hiermee wordt schade aan het gebouw gedekt, wat vaak het grootste bezit is van de VVE. Deze verzekering dekt schade, zoals brand- en waterschade, maar ook schade door inbraak, storm of blikseminslag.

 

De aansprakelijkheidsverzekering is een verzekering die dekking biedt tegen schade die de VVE aan derden veroorzaakt. Dit kan bijvoorbeeld zijn als er een dakpan van het gebouw afwaait en op een geparkeerde auto terechtkomt.

 

De bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering biedt dekking tegen schade die ontstaat als gevolg van handelingen van de bestuursleden van de VVE. Denk hierbij bijvoorbeeld aan financiële schade als gevolg van verkeerde beslissing.

De bovenstaande verzekeringen zijn de belangrijkste verzekeringen binnen het verzekeringspakket van de VVE verzekering van Avéro Achmea. Bovenstaande verzekeringen worden daarom ook aangeraden. Door de Avéro Achmea VVE verzekering af te sluiten weet je als VVE dat je beschermd bent tegen de kosten die het gevolg zijn van de schade.

Avéro Achmea VVE verzekering afsluiten

Heb je interesse in de Avero Achmea VVE verzekering? Vul dan het offerteformulier in en onze verzekeringsadviseurs nemen zo snel mogelijk contact met je op omtrent het ingevulde formulier. Er zal een telefonisch gesprek plaatsvinden waarbij de adviseurs jouw behoeften en wensen in kaart brengen, zodat de adviseurs van EVR een verzekering op maat kunnen bieden die past bij jouw onderneming. Met de Avéro Achmea VVE verzekering ben je verzekerd van financiële bescherming tegen schade aan het gebouw en aansprakelijkheid.

 

Scroll naar boven