Particulier

De Goudse VVE verzekering

Waarom De Goudse VVE verzekering
De Goudse VVE verzekering is een door specialisten samengesteld verzekeringspakket die de belangrijkste risico’s dekken voor de VVE.

Als Vereniging van Eigenaren is het belangrijk om te zorgen dat alle mogelijke risico’s die schade kunnen veroorzaken aan het gebouw of aan een derden worden ingeperkt. De Goudse VVE verzekering biedt een verzekeringspakket aan met verschillende belangrijke VVE verzekeringen aan, waaronder de gebouwen-, aansprakelijkheids- en bestuurdersaansprakelijkheidsverzekeringen. Deze verzekeringen helpen bij het beschermen van de VVE tegen de financiële gevolgen van schade.


Het afsluiten van een VVE verzekering is in de meeste gevallen verplicht, maar buiten de verplichting om is het ook een verstandige keuze om de verzekeringen binnen het VVE pakket af te sluiten. Het verzekeringspakket kan worden aangepast aan de wensen van de VVE en de verzekeringsadviseurs van De Goudse kunnen helpen bij het kiezen van de juiste verzekeringen.

Voordelen van de VVE verzekering van de Goudse

Een van de voordelen van de VVE verzekering van de Goudse is dat de verzekering een ruime dekking biedt. Verder biedt de verzekering de mogelijkheid om het pakket samen te stellen naar eigen wensen en behoeften. De verzekeringsadviseurs van EVR bieden een helpende hand bij het samenstellen van het VVE pakket. Hierdoor sluit je een passende verzekering af die past bij de VVE.


De gebouwenverzekering is de belangrijkste verzekering binnen het VVE pakket en biedt dekking tegen schade aan het gebouw door bijvoorbeeld brand, waterschade, inbraak, storm of blikseminslag. Verder biedt het verzekeringspakket ook de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering en de bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering aan. Zo biedt de aansprakelijkheidsverzekering dekking tegen schade aan derden, terwijl de bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering dekking biedt tegen schade die ontstaat als gevolg van foute beslissingen van de bestuursleden van de VVE.


Het VVE verzekeringspakket omvat bovenstaande verzekeringen, het is verstandig om deze in overweging te nemen voor jouw bedrijf. Met de Goudse VVE-verzekering zijn VVE-leden beschermd tegen de financiële gevolgen van schade aan het gebouw, zodat zij niet zelf voor de kosten hoeven op te draaien.


Het VvE Pakket van de Goudse biedt een ruime dekking, maar uiteraard zullen er ook situaties voor doen waarin de verzekeraar niet uitkeert. Zo zal de verzekeraar geen financiële dekking bieden zodra er sprake is van opzet, roekeloosheid of vermogensdelicten.

De Goudse VVE verzekering afsluiten

Ben je geïnteresseerd in de Goudse VVE verzekering? Ga dan nu naar het offerteformulier. Onze verzekeringsadviseurs zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om het ingevulde formulier te bespreken. Tijdens dit telefonisch gesprek zullen de adviseurs jouw behoeften en wensen in kaart brengen, zodat EVR een verzekering op maat kan bieden die aansluit bij jouw onderneming. Met de Goudse VVE verzekering ben je financieel beschermd tegen schade aan het gebouw en aansprakelijkheid.

Scroll naar boven