Particulier

a.s.r. VVE verzekering

Waarom a.s.r. VVE verzekering
De a.s.r. VvE verzekering is een samengesteld verzekeringspakket met de belangrijkste verzekeringen voor een VvE beheerder.

De a.s.r. VVE verzekering is een verzekeringspakket die speciaal ontworpen is voor Verenigingen van Eigenaren om hen te beschermen tegen de financiële gevolgen van schade aan het gebouw of aansprakelijkheidsclaims.


De VVE is verantwoordelijk voor het onderhoud van het gebouw en de gemeenschappelijke ruimtes erin. Hierdoor dragen ze verantwoordelijkheid uit voor de reparatie ervan, zodra er schade is opgetreden aan het gebouw Daarom is het van groot belang voor de VVE om zich te beschermen tegen schade en aansprakelijkheid, zodat de mogelijke financiële schade gedekt kan worden. De ASR VVE verzekering biedt verschillende dekkingen, waaronder gebouwenverzekering, aansprakelijkheidsverzekering en bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering, waardoor schade aan het gebouw gedekt wordt.


Zo dekt de gebouwenverzekering schade aan het gebouw zelf, zoals bijvoorbeeld schade door brand, storm of inbraak. De aansprakelijkheidsverzekering dekt schade aan derden, zoals wanneer een voorbijganger struikelt door een kapotte tap. De bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering dekt schade die ontstaat als gevolg van handelingen van de bestuursleden van de VVE.


Het is belangrijk om bovenstaande verzekeringen af te sluiten. Als VVE heb je te maken met veel voorbijgangers die worden bloot gesteld aan verschillende risico’s. In dit soort gevallen is het daarom wenselijk om een sluitende verzekering te hebben, waardoor er geen onverwachte financiële schade ontstaat. Met de a.s.r. VVE verzekering weten VVE-leden dat als er iets misgaat met het gebouw, zij financieel beschermd zijn tegen de kosten en niet zelf ervoor hoeven op te draaien.


Het afsluiten van een a.s.r. VVE verzekering is niet alleen verstandig keus, maar in veel gevallen is het afsluiten van een VVE verzekering ook verplicht. De meeste VVE’s hebben namelijk een verplichting om een opstalverzekering af te sluiten. Daarnaast is het ook verstandig om een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten om de financiële risico’s van aansprakelijkheid te beperken.

Voordelen van de verzekeraar

Het afsluiten van de a.s.r. VVE verzekering is een verstandige keuze. Zo is de verzekeraar een grote speler binnen de Nederlandse verzekeringsmarkt. Verzekering.nl helpt jouw VVE bij het afsluiten van de verzekering. Hieronder benoemen we enkele voordelen van de verzekeraar:


  • Ruime dekking: Er wordt een uitgebreide dekking aangeboden voor verschillende soorten verzekeringen, zodat je goed beschermd bent tegen risico’s.
  • Persoonlijke service: Er wordt een persoonlijke service aangeboden aan de klanten.
  • Expertise van specialisten: Onze specialisten zullen je voorzien van de gewenste informatie over de verzekering.

Wil je weten welke voordelen er nog meer geboden worden door de verzekeraar? Vul het offerteformulier in en kom in contact met de specialisten. Zij zullen je voorzien van de benodigde informatie.

A.s.r. VVE verzekering afsluiten

Wil je meer weten over de a.s.r. VVE verzekering? Vul dan het offerteformulier in en onze verzekeringsadviseurs zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Tijdens het telefonische gesprek zullen jouw behoefte en wensen besproken worden, zodat de adviseurs van EVR een verzekering op maat kunnen bieden die past bij jouw onderneming.

Scroll naar boven