Particulier

Waarom een collectieve zakenreisverzekering?

Als ondernemer is het jouw verantwoordelijkheid om zowel het bedrijf als het personeel te beschermen tegen diverse risico’s. Je hebt waarschijnlijk al gehoord van de collectieve zakenreis­verzekering. Nu rijst de vraag: “Waarom zou je kiezen voor een collectieve zakenreisverzekering?” Het antwoord is eenvoudig: met deze verzekering bescherm je het bedrijf tegen onverwachte kosten en zorg je ervoor dat werknemers zorgeloos op zakenreis kunnen gaan.

De collectieve zakenreis­verzekering

De collectieve zakenreisverzekering biedt dekking voor de hele organisatie. Alle werknemers die op zakenreis naar het buitenland gaan, zijn automatisch verzekerd. Schade aan bagage en apparatuur is bij veel verzekeraars standaard inbegrepen. Bovendien is het mogelijk om aanvullende dekkingen af te sluiten, zoals juridische bijstand tijdens de zakenreis of dekking voor annuleringskosten.

De voordelen

Het afsluiten van een collectieve zakenreisverzekering brengt talrijke voordelen met zich mee. Het bedrijf hoeft zich geen zorgen meer te maken over werknemers op zakenreis.

Hier zijn enkele voordelen van een collectieve reisverzekering:

  • Voordeliger dan individuele zakenreisverzekeringen
  • Uitgebreide dekking
  • Zorgeloos zakendoen in het buitenland

Risico’s zonder collectieve zakenreisverzekering

Als je ervoor kiest om geen collectieve zakenreisverzekering af te sluiten voor jouw bedrijf, loop je verschillende risico’s. Deze nadelen kunnen erg nadelig zijn voor de organisatie, en de kosten kunnen snel oplopen tot duizenden euro’s.

Hier zijn enkele voorbeelden van mogelijke risico’s:

  • Gebrek aan annuleringsdekking
  • Schade wordt op het bedrijf verhaald
  • Geen overzicht over individuele zakenreisverzekering

Offerte collectieve zakenreisverzekering aanvragen

De reden waarom je zou moeten kiezen voor een collectieve zakenreisverzekering is nu duidelijk. Aarzel dus niet en vraag een offerte aan via Verzekering.nl. Dankzij onze samenwerking met EVR kunnen wij een op maat gemaakte offerte voor je opstellen. De verzekeringsspecialisten van EVR zullen contact met je opnemen en een offerte opstellen op basis van de behoeften en wensen van jouw onderneming. Zo sluit je een collectieve zakenreisverzekering af die alle risico’s adequaat dekt.Adviseren, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl

Artikel delen:

Scroll naar boven