Particulier

Wat dekt een collectieve zakenreisverzekering?

De collectieve zakenreisverzekering heeft, net zoals de meeste verzekeringen, diverse dekkingsopties die kunnen worden uitgebreid. Over het algemeen biedt de collectieve zakenreisverzekering dekking voor schade aan bagage en apparatuur. Door middel van aanvullende dekkingen zoals ‘pech op reis’ en ‘rechtsbijstand op reis’ kun je deze verzekering verder aanvullen.

De collectieve zakenreisverzekering

De collectieve zakenreisverzekering biedt adequate bescherming voor werknemers die op zakenreis gaan. Tijdens een reis kunnen diverse zaken misgaan, en de kosten kunnen al snel oplopen tot duizenden euro’s. Daarom is het voor ondernemers van belang om een solide collectieve zakenreisverzekering af te sluiten.

De verschillende dekkingen

De collectieve zakenreisverzekering biedt verschillende aanvullende dekkingen. Niet alle verzekeraars hanteren dezelfde voorwaarden en regelingen voor bepaalde dekkingen. Daarom is het essentieel om de polisvoorwaarden goed door te nemen. Hierin staat duidelijk vermeld welke situaties wel of niet gedekt zijn.

Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de dekking ‘rechtsbijstand op reis’ af te sluiten. Deze dekking voorziet in juridische bijstand in geval van een conflict terwijl de werknemer op zakenreis is. Een andere mogelijkheid is de dekking ‘pech op reis’. Deze vergoedt de kosten die ontstaan door eventuele pech tijdens de reis, zoals bijvoorbeeld een geannuleerde vlucht.

De collectieve zakenreisverzekering dekt geen schade waarbij er sprake is van onzorgvuldigheid of fraude. De uitsluitingen voor de verzekering verschillen per verzekeraar. Lees daarom voor het afsluiten goed de polisvoorwaarden door.

Offerte collectieve zakenreisverzekering aanvragen

De collectieve zakenreisverzekering kan nu worden aangevraagd via Verzekering.nl. Laat een op maat gemaakte offerte opstellen door onze deskundige partner EVR. EVR zal contact met jou opnemen en jouw wensen en behoeften bespreken. Zo kun je een collectieve zakenreisverzekering afsluiten die de risico’s afdoende dekt.

Adviseren, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl

Artikel delen:

Scroll naar boven