Anker Insurance collectieve zakenreisverzekering

Waarom Anker Insurance collectieve zakenreisverzekering
Niet alleen de werkgever is gedekt met deze verzekering, maar ook alle medewerkers vallen onder de dekking van de Anker Insurance collectieve zakenreisverzekering.

Voor sommige bedrijven zijn zakelijke reizen onmisbaar. Of het nu gaat om conferenties, klantbezoeken of internationale samenwerkingen, alle zakenreizen kunnen essentieel zijn voor de werkzaamheden van bedrijven. Het is daarom essentieel dat jouw medewerkers beschermd zijn tijdens hun reizen. Met de collectieve zakenreisverzekeringen ben je voor verschillende risico’s gedekt tijdens een zakenreis. Niet alleen de werkgever is gedekt met deze verzekering, maar ook alle medewerkers vallen onder de dekking van de Anker Insurance collectieve zakenreisverzekering.

Een van de belangrijkste voordelen van de Anker Insurance collectieve zakenreisverzekeringen is de uitgebreide dekking die wordt geboden. Met de verzekering ben je gedekt voor de volgende risico’s die ontstaan tijdens een zakenreis:

  • Medische kosten
  • Verlies van bagage en persoonlijke eigendommen
  • Annuleringen of vertragingen van vluchten
  • Juridische bijstand in het buitenland.

Anker Insurance begrijpt dat er tijdens zakenreizen onverwachte situaties kunnen ontstaan. De verzekering is er daarom op gericht om de medewerkers te beschermen tegen mogelijke financiële risico’s. De collectieve zakenreisverzekering van Anker Insurance is een uitgebreide verzekeringsdekking die op maat gemaakt kan worden voor bedrijven. De verzekeringsoplossing verschilt per bedrijf door de omvang en de werkzaamheden van het bedrijf. Desondanks biedt Anker Insurance een passende collectieve zakenreisverzekering aan voor jouw bedrijf.

Voordelen van Anker Insurance collectieve zakenreisverzekering

Naast de uitgebreide dekking van de collectieve zakenreisverzekeringen biedt Anker Insurance ook aanvullende diensten. Zo heeft de verzekeraar een 24/7 hulplijn die medewerkers kunnen bellen in geval van nood tijdens een zakenreis. Het ervaren team van professionals van Anker Insurance staat altijd klaar om jou te helpen in het geval van nood of als je vragen hebt.

Een collectieve zakenreisverzekering is kostenbesparend voor ondernemingen. Door te kiezen voor een collectieve zakenreisverzekering in plaats van individuele verzekeringen voor elke medewerker, profiteer je van gunstigere tarieven. Dit kan resulteren in kostenbesparingen op de verzekeringspremies.

Tot slot is het voordeel van een collectieve zakenreisverzekering dat de gehele organisatie meeverzekerd is. Dit vereenvoudigt de administratie, omdat je niet één voor één alle werknemers hoeft te verzekeren.

In welke situaties ben je niet verzekerd?

De collectieve zakenreisverzekering van Anker Insurance biedt in veel gevallen dekking. Toch zijn er ook enkele uitsluitingen met betrekking tot de dekking. Het is van belang om te weten in welke situaties je niet verzekerd bent met de collectieve zakenreisverzekering van Anker Insurance. Voor de volgende situaties ben je niet verzekerd:

  • Schade veroorzaakt door molest in gebieden waar een conflictsituatie heerst, zoals een gewapend conflict, burgeroorlog of een opstand.
  • Reizen naar bepaalde gebieden; het is mogelijk dat de verzekeraar enkele gebieden uitsluit en in deze gebieden geen dekking biedt.
  • Opzettelijke schade en nalatigheid.
  • Geld en bagage die achtergelaten of verloren zijn gegaan.

Anker Insurance collectieve zakenreisverzekering afsluiten

Heb je interesse in de collectieve zakenreisverzekering van Anker Insurance? Vul dan het offerteverzoek in en neem contact op met de specialisten van EVR. Onze deskundige verzekeringsadviseurs staan voor je klaar om je te assisteren bij het afsluiten van de gewenste verzekering. Door het invullen van het offerteformulier en het voeren van een persoonlijk gesprek met onze adviseurs kunnen wij je voorzien van een op maat gemaakt advies met betrekking tot de verzekering.

Scroll naar boven