Particulier

Markel cyberverzekering

Waarom Markel cyberverzekering
De Markel cyberverzekering biedt dekking voor de financiële schade die een cyberaanval achterlaat.

De Markel cyberverzekering is een belangrijke verzekering voor ondernemingen die zich willen beschermen tegen de risico’s van cyberaanvallen. Doordat digitalisering steeds meer plaats vindt binnen het werkveld is het belangrijk om je bedrijf te beschermen tegen de mogelijke online bedreigingen. Een cyberaanval kan elke onderneming gebeuren, waardoor het van belang is om een goede bescherming te hebben. Cyberaanvallen zoals, ransomware, DDoS aanval, malware of een data lek kunnen vervelende gevolgen hebben voor een onderneming. Een cyberaanval kan leiden tot grote schade en zelfs het einde van een bedrijf betekenen als je als ondernemer niet voldoende maatregelen treft om dit te voorkomen. Buiten de directe financiële schade, levert een cyberaanval ook reputatieschade op, waardoor je in de toekomst minder omzet gaat maken.

 

Met de Markel cyberverzekering kunnen bedrijven zich beschermen tegen de financiële gevolgen van een cyberaanval. De verzekering dekt verschillende soorten kosten, zoals de kosten voor het herstellen van de gegevens, servers en systemen, maar ook de kosten van de bedrijfsonderbreking en het forensisch onderzoek worden gedekt. Hierdoor kunnen bedrijven weer spoedig aan de slag met de werkzaamheden en hun klanten en partners verzekeren dat hun gegevens veilig zijn.

Wat is er nog meer gedekt met de cyberverzekering?

Buiten de eerder benoemde dekking heeft de Markel cyberverzekering ook dekking voor aansprakelijkheid claims die voortvloeien uit de inbreuk op de privacy als gevolg van de cyberaanval. Dit betekent dat bedrijven niet alleen beschermd zijn tegen de directe kosten van een cyberaanval, maar ook tegen mogelijke juridische consequenties die het gevolg zijn van de cyberaanval. Verder heeft de verzekering ook een aansprakelijkheidsdekking hierdoor worden de financiële gevolgen van de schade aan derden door derden geleden schade als gevolg van o.a. een data incident gedekt voor de verzekerde.

Verder biedt Markel cyberverzekering  de toegang tot een team van experts op het gebied van cyberbeveiliging en crisismanagement. Deze experts staan 24/7 klaar om bedrijven te helpen op het moment van een cyberaanval. Dit team met experts helpt bij het beperken van de schade en het herstellen van de bedrijfsuitvoering na een cyberaanval. Tot slot helpen ze bij het oplossen van problemen en wordt er advies geven over hoe bedrijven zich beter kunnen beschermen tegen toekomstige aanvallen.

 

Verder biedt Markel cyberverzekering het voordeel dat je verzekering kan aanpassen aan de specifieke behoeften van jouw bedrijf. Hierdoor kan je in samenspraak met de verzekeringsadviseur een passende verzekering afsluiten, waardoor er geen onnodige dekkingen zijn. Dit maakt het afsluiten van de Markel cyberverzekering goedkoper en aantrekkelijker voor jouw bedrijf.

Markel cyberverzekering afsluiten

De Markel cyberverzekering is een complete oplossing om bedrijven te helpen bij het beveiligen van de servers en het beperken van de gevolgen van cyberaanvallen. Wil je meer weten over de mogelijkheden van de Markel cyberverzekering voor jouw bedrijf? Ga dan naar het offerteformulier een vraag een vrijblijvende offerte. Onze adviseurs zullen contact met je opnemen over het formulier. Zo krijg je een sluitende verzekering en kan je met en gerust hard door met de dagelijkse werkzaamheden.

 

Scroll naar boven